Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Partička ožranov, outsiderov, smoliarov či iný druh spoločenských hovád býva často zdrojom zemitého či hrubozrnného humoru takého žiadaného na plátnach kín. Často ale nie vždy. Tento film je príkladom toho ako dokáže byť takáto partička nefunkčná, otravná a zbytočná. Nič tu nefunguje a nekoná sa ani útok na prvú signálnu, vtipy tu nie sú žiadne. Len pokusy o vtipy a tie vyšumia do trápneho zamyslenia sa prečo niekto toto natočil, a hlavne prečo to pozerám. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Tak abychom si to vyjasnili.. Já nebudu strkat ovci ruku do prdele !! ;)" Bez nějakých vytáček přiznávám, že jsem se těšil, jak dopadl "Australian Job", do něhož zřejmě Stephan Elliott se svými kumpány vykradli co se dalo, nemám na mysli jen Hangover, a snažili se to udržet pohromadě pomocí milovaného suchého britského humoru a australského šarmu v jeho nejčistší bizarní formě.. Samotný příběh se nám maličko obměnil, ženich osiřel, a jeho jedinou rodinu tak tvoří čtyřlístek podařených kamarádů, přičemž "tlustého Ježíše Galifianakise" tu máme vlastně rovnou 4x, byť Zach je opravdu jen jeden, a to už samo zavání fiaskem.. Navíc jste ošizeni o samotnou rozlučku, a tak víceméně jen čekáte, kdy začne obřad, neděje se nic zajímavého, vtip aby jeden pohledal, nudíte se, počítáte déja vu a přemýšlíte, kde jste jen tu či onu scénku už viděli.. Ale chyba lávky, brzy přijde nečekaný zvrat..;) Najednou se totiž na scéně objevuje beran Ramsey, na lva pravděpodobně už nezbyly peníze, David a Mia doklopýtají do manželství a Elliotův nejnovější film začíná nabírat na obrátkách.. A když pomádová tchyně Olivia Newton-John, kterou jsem opravdu dlouho v žádném filmu neviděl, a tak tu miniroličku opravdu oceňuji, smrkne ty dvě lajny koksu naberou Pařmeni už takovou rychlost a grády, že máte pocit, že se smíchy počůráte a zastavíte až při nárazu do zdi.. Mimochodem jako po nárazu do zdi na mě působí i ona moudrá hlava distributorská, tradičně prznící filmové názvy.. Takže výsledek ?? Hangover > A Few Best Men > Hangover Part II ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Few Best Men-je jedna scénáristická vykrádačka s viacerých filmov-ktorá vôbec nefunguje a už v polovičke filmu musí mať divák toho dosť.Oproti Vo štvorici po opici sú to malé zmeny,ako napr:sfetovaná svokra,namiesto LEVA je BARAN-ktorému sa rýpu v zadku-a takisto sa po opici preberú a nič si nepamätajú ako aj drogy sú na dennom poriadku.Je to samé klišé a klišé-ktoré pôsobí veľmi trápne.HOD:27%.Škoda času!PS: scenárista Dean Craig je jeden veľký chudák a môže sa hanbiť-čo je toto za človeka? ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

No na komedii to postrádalo to nejdůležitější a to byl humor. Na druhou stranu film nepostrádal ty nejvíc nesympatické herce v hlavních rolích,které mohli najít od Anglie až po Austrálii. Nevím co má byt vtipné na tom,že někdo strká ruce ovci do řiti a takových "vtípků",které unikly mému smyslovému chápání bylo po víc. Už i ty dvě hvězdičky jsou možná až moc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama