Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (468)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdy ti tři pochopí, že na rozjetí vlastního podnikání mají příliš poctivou tvář..? V mezích žánru docela nepředvídatelné, fungující kontrapunkt dá se říci racionálně uvažující postavy Batemana a těch dvou Homerů Simpsonů a hvězdami mazácky zahrané vedlejší role (u Spaceyho je vůbec zázrak, že se v něčem objeví). Horrible Bosses sice vstoupili do téže řeky poněkud ukecaně, ale vstoupili.. Už jen proto, že byste se někdy ocitli tváři v tvář kaviárovému požadavku (a nebylo vám to příjemné), je určitě užitečné zapamatovat si větu: „Když stojím poprvé na lyžích, nepůjdu hned na černou sjezdovku...“ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám poté, co jsem zavřel obě oči a přihlédnu k tomu, že je to vlastně nejlepší americká komedie, jakou jsem v tomto roce viděl. Po těch několika zklamáních aspoň nějaká komedie, která je víc vtipná a zábavná než trapná. Přesto si myslím, že je dvojka natočená s cílem vytřískat co nejvíc z úspěchu jedničky a možná i pro pobavení všech herců, mám pocit, že si natáčení všichni náramně užívali. Ústřední trojice je skupinka neskutečných packalů a idiotů, ale nelze s nimi nesympatizovat. Kevin Spacey a Christoph Waltz jsou ve svých vedlejších rolích neodolatelní a i na tak malém prostoru dokáží předvést maximum. Je to slabší než jednička, ale přesto tomu ty čtyři hvězdičky ještě dám, trojku ale prosím raději ne. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Myšlenkový trast ve složení: tupec, tupoun a obyčejný chlápek, který přece jen občas své zlenivělé mozkové buňky trochu popožene, což z něj dělá myšlenkového vůdce celé skupiny. Přesto je jasné, že když se tihle tři dají na podnikání, aby jim už nikdo nemohl šéfovat a ztrpčovat život, dopadne to jedině katastrofálně. ____ Velmi jednoduchá komedie stále těží hlavně z nápadu na střet mezi podřízenými a šéfy, mezi obyčejnými lidmi a těmi privilegovanými nahoře. Nepatří to k vytříbeným komediím s brilantními dialogy a crazy situacemi, ale svoji práci sem tam diváka pobavit a moc ho neurážet odvádí tenhle snímek poctivě. /5. 2. 15./ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O třídu horší jak jednička, ale pořád hodně slušná zábava. Tahle trojka blbů mě jednoduše baví a oceňuji, že se tvůrci nesnažili kopírovat dějovou šablonu jedničky, ale přinesli nový poměrně originální příběh. byť jsem měl pocit, že z takto absurdních situací mohli vytěžit ještě mnohem, mnohem víc. Postava Jennifer Aniston ani tentokrát neměla chybu, její scény patří k vrcholným momentům filmu. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Když se tak rozhlížím po zdejších hodnoceních, říkám si, že se na některých projekcích musely rozdávat tripy po kilech, anebo místo dvojky pustili jedničku. Já totiž viděl jenom zoufale debilní chumel scén, ve kterých se 90 procent vyskytovali idioti, které Chris Pine bohužel po 10 minutách nezabil. Což mě dost sejří, protože jedničku jsem si užil dost. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • The Hollywood Reporter napísal: "Film presáva byť vtipný dlho pred stredom filmu." (Arsenal83)
  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)
  • Jako vyzváněcí píseň mobilu je použita píseň „Roar“ Katy Perry z alba „Prism“ (vydáno 2013). (noelcoward73)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama