Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to povrchní, je to podle amerického bestselleru, ale má to poměrně konzistentní příběh, avšak o šikovné provázanosti jednotlivých mozaik si to může nechat zdát. Hormony napěchované těhule si přidají dvě hvězdy, páni zase odeberou. Přežít se to rozhodně dá i bez epidurálu:)./// Rebel Wilsonová je skvělá a má skutečný komediální talent, Santoro je pořád zatracene sexy jako v Lásce nebeské a Ch. Rock by se na dabing měl vykašlat a sehnat si konečně pořádnou roli. Lopezová kupodivu hraje docela slušně, Kendricková je nevýrazná, Diazová přehrává a hysterčí, Morrison je snad ještě horší než v Glee a ta pipka Deckerová z Bitevní lodi se snad nedá ani nedá komentovat. Celkově to však není tak stupidní film a je z něj patrné, že si sám ze sebe utahuje. Ovšem vtipů obsahuje JPANS minimum a pořád lavíruje mezi vztahovým dramatem a komedií pro třicátnice./// Crawford z Gossip girl mě může oplodnit hned teď. 50 %. [Kino] ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany nevidím toľko negatív ako v prípade ostatných. Ide o neškodnú záležitosť na po pracovné rozptýlenie. Nepotratil, zabavil a dopozeral s naplnenými očakávaniami. Scenár pokrivkával, úloha Cameron oklieštená na únosnú mieru (ostatné herecké výkony obstáli), zbytočne neprekombinované a žánrovo vyvážené. 3 a 1/2* ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Jsou lehké nuance, které mohou pochopit či smát se jim jen ti, kteří to zažili. Proto se musím přiznat, že mě hormonální výlevy, děti v rukou otců a prožívání porodu fakt bralo. Bohužel, v některých momentech snímek zbytečně přehrává, což ho tak trochu řadí mezi totální krávoviny, které jako celek netvoří něco, co by bylo koukatelné plných 110 minut. Přesto bych to do hlubin naprostého zapomnění neposílala za každou cenu. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

čo k tomuto povedať? americké klišé jak delo, neoriginalita, prvoplánovosť, človek to tam nikomu neverí, málo sympatických postáv (najsympatickejšia bola aj tak moletka Rebel Wilson), aj tých vtipov bolo veľmi málo resp. veľmi málo vydarených...chcel som dať trochu vyššie hodnotenie ale keď tak pozerám na svoj komentár tak asi to nebude možné =D max. 50% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Já nejsem až tak moc znechucen jako ostatní, ale film je to úplně pitomý. *** snad za krásky A. Kendrick, C. Diaz, J.LO, B. Decker. Jak mám rád E. Banks, tak byť byla moc krásná, hrála takovou krávu, že jí to hned tak nezapomenu. A to je největší chyba filmu. Pár E. Banks a ten druhej a ta 4ka pseudootců. Nebýt těchto dvou dějových linií, film nemá chybu! Protože byl o přirozených problémech! Tohle ale normální nebylo! Jinak fajn. Hezké ženy, normální problémy. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)
  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama