foto

Chace Crawford

  • nar. 18.7.1985 (32 let)
    Lubbock, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mladý herec se narodil 18. 07. 1985 v Texasu. Jeho otec se živí jako dermatolog, jeho matka je učitelka. Má ještě mladší sestru Candice. Ještě než začal hrát se proslavil jako model. Jako herec se proslavil až v roce 2006, kdy si zahrál v hororu SÍLY TEMNA. Poté si zahrál v několika dramatech a hororech.

Jeho největší úspěch přinesla bezpochyby role Natea Archibalda v seriálu GOSSIP GIRL díky které si ho zamilovaly miliony mladých dívek po celém světě. Momentálně se chystá natáčet dva nové projekty - FOOTLOOSE, kde hraje po boku Amandy Bynes a TWELVE kde se objeví vedle Emmy Roberts.

Vlaďka "SmileyGirl" Zlínská

Herecká filmografie

Filmy

2018 All About Nina
Charlie Says
Simularity
2017 Eloise
I Do... Until I Don't
2016 Pravidla neplatí
Undrafted
2015 Cry of Fear
2014 Mountain Men
2012 Jak porodit a nezbláznit se
2011 Komuna mé matky
2010 Twelve
2008 Dealer
The Haunting of Molly Hartley
2006 Dlouho hledaný syn (TV film)
Síly temna

TV seriály

2017 Casual (TV seriál)
Look at Me (S03E05)
The Sprout (S03E04)
2015 Blood & Oil (TV seriál)
2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Mstitelé (S06E09)
Je to hrozně složité (S06E08)
další epizody (24)
2011 Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (21)
2010 Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (21)
Griffinovi (TV seriál)
Dial Meg for Murder (S08E11)
2009 Glee (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Serenino tajemství (S03E11)
Konec Disko koštěte (S03E10)
další epizody (23)
Griffinovi (TV seriál)
Stew-roidy (S07E13)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
další epizody (17)
Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
Někdejší život Briana (S06E11)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
Rozchod (S01E08)
další epizody (9)

TV pořady

2011 The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace