Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podobnosti námětů jsem čekala stejný průšvih jako u "Všechno úplně všechno" (hlavní hrdinka nesměla z domu pro změnu vůbec, tedy ani v noci), ten se ale naštěstí nekonal. Ústřední pár a jejich přátelé sice představují všechna klišé vzorných a ultrakladných teenagerů, vztahy mezi nimi ale fungují a vy jim upřímně přejete pohádkový konec. Ten se ale samozřejmě nekonal, takže jsem si trochu poplakala a na nějaké opáčko se ještě dlouho cítit nebudu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asi kýčovité, je to schématické, je to zidealizované. Ale taky je to po citové stránce naprosto funkční, se skvěle zahranou hlavní dvojicí a parádně sympatickými lidmi okolo. Nečekal jsem mnoho, zejména asi proto, že mi některé názory a aktivity Belly Thorne nejsou příliš po chuti, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. ()

Reklama

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Aaawww, zase som sa takmer nechala citovo vydierať. Schwarzeneggerov syn ukradol fotrovi nôž z Predátora, priložil mi ho na krk a kričal: "Daj tomu päťhviezdu! Daj tomu päťhviezdu! No dobre, tak aspoň štyri!"... Scenáristi a producenti zase museli prehľadať celú Encyklopédiu ľudských chorôb, aby našli nejakú ešte neokukanú ňuňu smrteľnú chorôbku, ktorou bude trpieť dievčina s výzorom Miss USA. Tá ale chuderka celý život strávila vo svojej izbe, keďže nemôže na slnko (tá choroba fakt existuje, OK...). Z tragickej romantiky dokázali takí Kórejci spraviť celý sub-žáner, tu máme zase niečo z Ameriky. Hlavná hrdinka má ale charizmy na rozdávanie, sladký športovec vlastne tiež, hudba je veľmi dobrá, prižmúrime teda všetky oči (a odpustíme aj ten klasicky idiotský nápad uprostred noci bez plaviek sa ísť kúpať do ľadovej vody, to je presne ten blbý štýl typu "ľahnime si uprostred vozovky" z filmu Notebook). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že film dopadla špatně, protože jinak by neměl žádný smysl. Pořád jsem nucen přemýšlet nad tím, zdali spolu mladiství pár měl koitus nebo se prostě jen pusinkoval a vyprávěl básničky o ptáčcích a kytičkách. Schwarzenegger 2.0 obstojný. 69% Celosvětový příjem k 12. 2. 2019: $27,365,467, což je 9,77 násobek rozpočtu ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Zas tak smutné to nebylo a to hlavně proto, že bylo jasně vidět od začátku, jak to skončí. Našel jsem ale novou herečku, která se mi pekelně líbí. Trošku je podobná Keire Knightley. Bohužel je to docela prase, protože se neholí, což je docela nechutný, takže může být sexy jak chce, ale jakmile se svlékne zdrhám :) Podíváná parádní, závěr nepovedený. Proto musím jít o stupínek dolů, ale to až tak nevadí. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama