Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Ashar 

všechny recenze uživatele

To jsem se tak jednou toulal po lese a narazil na opuštěnou chatu, která nebyla až tak opuštěná. Nu což, jsem nevychovaný spratek a tak tam vlezu a čumím, co vše mi nový útulek nabízí. V tom dostanu přes držku a nadávám na toho psychopata, co mne napadl. Když už jsem skoro v poho, vcucne si mne do lodě hnusnej mimoň a tak trochu mi abgrejduje moji fasádu. No neříkejte, že by vás to nenasr... A o tom je tak trochu tento příběh. Ta banda puberthajzlů mne tak trochu točila, proto jsem jim ale vůbec nenadržoval. Naopak Wesley Snipes byl super. Pobavilo mne to až na čtyři hvězdy. ()

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Hustý, tak na tohle jsem byl asi málo ožralej. Jediný co bylo pěkný je sroubek. A přitom se z toho dalo vytřískat tolik, mladí jedou lesem, všude nádherná divoká příroda, sami, ticho....a mimozemšťani na cestě..Sledoval sem to s titulky , nevím tedy jakou verzi jste si legálně stáhli vy, ale já měl takovou, že ten kdo to překládal musel být pod vlivem drog, jinak to není možný. To mě donutilo si aspoň zase po dlouhý době podívat na učebnici angličtiny. To bylo naprosto hrozný a kolikrát to nedávalo smysl. Hrdina řekne "go" Překlad waou. V každý čtvrtým rozhovoru říkali dobrý den, jako by se viděli teprve ted. Ne nejsem línej, když si čekám na dabing. Tohle mě znova přesvědčilo. Když někdo neumí anglicky, tak proč se do toho vůbec sere?... ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Doslova zmrvená scifi s šedivákama, které jsem se zájmem pustil. Tvůrci se inspirovali kanadským kolegou Extraterrestrial a prvky ze Znamení, bohužel to je jiná liga pánové. Film s klasickým klišé mladých, blbých, zamilových valí v džípu do hor zaskotačit na chatu, což o to, právě i tohle klišé můžu, ale to co filmaři nezvládli v době, kdy má začít strašidelné nahánění lidiček v hororovém lese po spuštěné invazi, je cosi katastrofálního. Obloha plná nepřirozených zjevení a s nikym to nehne. Barák vám oblézá úchylný Snipes, který si už asi nemůže moc vybírat a občas se někde škvírou nakoukne neméně úchylný figurant v gumovém obleku. Mimozemšťané vůbec nefungují, odněkud přijdou a zase odejdou, stačí trochu zakvičet, protože v celém lese chodí asi jen dva. Ve stylu´´dneska jde Alois. Nejdu. Drž hubu, víš, co mi od minula dlužíš, tak skoč k tomu oknu a udělej bububui!´´ Když vám tam po nějaké době prolítne zářící medůza kuchyní, nevím co přesně v tom víně bylo? Budování napětí a následná akce bez špetky strachu je amatérismus nadšenců do druhého ročníku filmové školy. Konec vám ukáže finální vizi, která se tváří jako tvrdé rozšíření X-men univerza a Pachu krve. Dost! 10% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo veku päťdesiatpäť rokov sa skrachovaný, zhýralý Wesley Snipes, ocitol spolu s partiou podradných mladých hercov, v nízkorozpočtovom, brakovom, kanadskom sci-fi horrore "Mimozemská invázia" (The Recall). V mnohých komentároch som si tu prečítal povzdychy typu, že kde to len ten Wesley dopracoval, že no to teda ale dopadol. Neviem, prečo to niekoho prekvapuje. Tento nesympatický čierny kolohnát nikdy nevedel nič poriadne zahrať. Vždy to bolo neotesané herecké poleno. Veď len skončil tam, kde patrí. Takže to, že svoju pochybnú kariéru zakončí v podobných bečkových hlúpostiach, ako je tento snímok neskúseného režiséra Maura Borrelliho z roku 2017, sa mi zdá úplne prirodzené. Mne tam nemožný Snipes dokonale zapasoval. Jeho herecké schopnosti zodpovedajú úrovni tohto mizerného filmu. * ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Úprimne povediac, neviem, že čo bola pôvodná myšlienka a hlavne, ktorá skupina divákov bola cieľovou. Tento film každopádne takmer vo všetkom zlyháva: réžia, herecké výkony a hlavne scenár. Dvojica mladých žien sú síce veľmi krásne, ale tu to nestačí. Pre W. Snipesa dobrá rola, ale nie tu a takto. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama