foto

RJ Mitte

  • nar. 21.8.1992 (27 let)
    Lafayette, Louisiana, USA

Biografie

Americký herec a producent RJ Mitte, celým jménem Roy Frank "RJ" Mitte III, se narodil 21. srpna roku 1992 ve městě LaFayette ve státě Louisiana. Nejvíce ho proslavila role v seriálu Breaking Bad. Stejně jako jeho postava (Walter "Flynn" White Jr.), také sám herec trpí od narození mozkovou obrnou. Většinu svého dětství strávil o berlích. Nicméně, v průběhu času se díky sportu jeho tělo stalo silnější.

RJ Mitte je mimo jiné i mluvčí pro herce se zdravotním postižením a je zástupcem organizace "Inclusion in the Arts and Media of Performers with Disabilities", která zaměstnává umělce se zdravotním postižením. V roce 2006 se s rodinou přestěhoval do Los Angeles, kde svůj herecký talent uplatnila i jeho mladší sestra Lacianne Carriere.

Partina

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Oak Room
2019 Carol of the Bells
Show pro Sunny
2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
Time Share
Řeka teče rudě
2017 Mimozemská invaze
2016 Who's Driving Doug
2015 Dixieland
Triumph
2013 House of Last Things
2011 Stump

TV seriály

2016 Robot Chicken (TV seriál)
Food (S08E18)
2013 Vegas (TV seriál)
Paiutes (E11)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (7)
2012 The Last Leg (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Mrtvý náklad (S05E05)
Padesát jedna (S05E04)
další epizody (6)
2011 Záměna (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Střetnutí (S04E13)
Konečná (S04E12)
Průchod (S04E11)
další epizody (11)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Polovičaté řešení (S03E12)
Městečko Abiquiu (S03E11)
další epizody (11)
2009 Breaking Bad: Original Minisodes (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Znovuzrození (S02E12)
Je to za námi (S02E10)
další epizody (11)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Prázdné ruce (S01E06)
Šedá hmota (S01E05)
další epizody (7)
2006 Hannah Montana (TV seriál)

Dokumentární

2013 CinemAbility

Host

TV pořady

2016 Hollywoodské médium s Tyler Henry (TV pořad)
2015 The BRIT Awards 2015 (TV pořad)
2012 Screen Junkies Show, The (TV pořad)
Teens Wanna Know (TV pořad)
2010 Access Hollywood Live (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)