Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Už loni jsem si myslel, že tahle soutěž už níž klesnout nemůže. A vida, povedlo se! Tři nováčci v porotě je to nejhorší, co se mohlo téhle soutěži přihodit. A Pal'o se nechal evidentně strhnout lavinou demence a možná už i lehké senility. Neskutečně trapné výstupy všech čtyřech porotců, kteří si předávají korunku největšího idiota každých pět vteřin jako horký brambor, až mi to přijde jako soutěž o nejdebilnějšího porotce. Druhé nejhorší na tom celém je, že trapné momenty číhají na každém kroku jak u kladného tak u záporného hodnocení. To úplně nejhorší je totiž fakt, že se mnohdy nehodnotí zpěv. Jen komerční tahy získat si diváky. Opravdu vám tleskám! https://media.giphy.com/media/uj9F2yk6L4w0aAFQ3O/source.mp4 ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše začíná a končí porotou. V porotě je jediný člověk, který je kompetentní k tomu, aby hodnotil budoucí uchazeče i titul "superstar". Jenže ten už je tam asi podesáté, takže zákonitě bude nudit, i kdyby se maximálně snažil o opak. Pak tam jsou tři nuly, z nichž minimálně 2 by samy měly vyhledat nějakého odborníka, který by jim poradil věnovat se činnosti jakékoli, ale hlavně jiné než zpěvu, přičemž jeden z nich je tam v rámci povinného rozvoje multikulturalismu a z druhého sálá debilita i přes televizní obrazovku. Je-li porota složena z neumějících šašků, jakou pak může mít úroveň (ať už pěveckou či zábavnou) ta soutěž? ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

SUPERSTAR... BĚŽÍ TAHLE SOUTĚŽ JEŠTĚ TAKY NĚKDE JINDE? Přijde mi, že to je vždycky chabý pokus o to, jak se TV NOVA může přihlásit o slovo/o sledovanost. I když nevím, kdo se na to po těch všech letech a nekonečných ročnících může ještě dívat nebo na tento program přepnout / jako např. já. Nášup se podává v realizaci 100 minutového dílu. Po 20ti minutách bohatě stačilo. Habera? To už tu bylo tolikrát a už mě ty jeho kyselé výrazy a alfasamectví omrzelo. Rupperta vyzvedli někde v postranní hospodě, Cristovao by měl radši pracovat v Bravíčku a Knechtová by mu tam mohla dělat šéfredaktorku. OPAKOVANÝ VTIP NENÍ VTIPEM ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dvě sezóny někdy před čtrnácti lety. Od té doby se sem tam mrknu na první díl, poněvadž na to kouká Vendulka a taky abych zjistil, co se změnilo. Kromě poroty většinou nic, protože u těhle kopírovaných pořadů pod licencí je scénář pevně daný a žádná velká inovace moc nehrozí, takže i když hodnotím po prvním dílu, tak s čistým svědomím. Mě hudební pořady nebaví a koukat na ně je pro mě utrpení, ale objektivně musím přiznat, že až taková hovadina to není. Hovadiny jsou Malé lásky nebo Pošta pro Tebe.Naprosto chápu tu spoustu lidí, kterým se to líbí, a i když mezi ně nepatřím, nebudu dávat odpad jen proto, abych tu mohl vyblít všechny možný vulgáry co znám. 50%. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama