Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(91)

Obsahy(1)

V národním parku Waratah, na východním pobřeží Austrálie, žije správce parku Matt Hammond. Žije zde se svými dvěma syny - Markem a Sonnym - a Jerry Kingem, pilotem malé helikoptéry. Pokud mají nějaký problém, vždy jim ho pomůže vyřešit jejich zvířecí kamarád - klokánek Skippy. (mibara)

Recenze (69)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy stačilo vylézt před dům, zapískat a hned s mlaskáním vylezl z houští klokan očekávajíce první tóny chytlavé banjové znělky. Pak už následoval vačnatcův sprint za dobrodružstvím, při kterém si napětí, rodinné hodnoty i ekologické myšlenky přišly na své. Mým dětem i dnes připadají Skippyho dobrodružství hodně povedená, ale mé dospělé oči již nedokáží přehlédnout nejednu nesrovnalost, kterou dítě napětím si kousající nehty patrně nemá šanci zaznamenat. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

S ohledem na natočení seriálu před půl stoletím se ho musím zastat, vzhledem ke zdejším bídným hodnocením. Mělo to (po děti) děj, šmrnc i patřičnou dávku dobrodružství. Dodnes si pamatuji, jak Skippy pracičkami hrabal písek mezi oheň / benzín (kam chodil na fyziku, neřešte!) a další povedené scénky. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mám takové tušení, že většina komentátorů pracně loví v paměti a dává alibistické tři hvězdičky za seriál, ze kterého si pamatují už jen úvodní písničku a siluetu skákajícího klokana. Seriál u nás běžel v době, kdy neměl velkou konkurenci. Je to už starší záležitost a herecké výkony ani scénáře jednotlivých epizod nebyly bůhvíco a konfrontace s realitou by vedla ve většině případů k nekompromisní redukci jedné hvězdičky...Musím se hodně nechat unášet na vlnách nostalgie, abych nechal 50 % celkového dojmu... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 4.9.1982, réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = JÁN ŠUDA --- Nostalgia: http://www.youtube.com/watch?v=uRQnrY5V-rY. Inak toho fotríka na Slovensku daboval tuším Štefan Mandžár. - Skippýýýý, Skippýýýý, Skippy hneď je tu hneď je tam .... (26.1.2007) Dnes vydal ATYPFILM prvé tri epizódy na DVD. S pôvodným českým dabingom. Ale bez pôvodného slovenského dabingu, (ktorý leží nedotknutý v archíve STV), hoci je to určené najmä deťom. Čiže si to môžu strčiť do veľactenej K.L.O.A.K.Y. ! (11.6.2009) ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu průměrný seriál pro mládež, ale je nutné si uvědomit, že jde o rok výroby 1966!! Díky tomuto seriálu byla vychována celá generace ekologicky smýšlejících lidí v době, kdy to opravdu bylo potřeba. Takže tady hvězdičku přidávám. Velmi příjemný je také herecký výkon Eda Devereauxe v roli správce parku Matta Hammonda. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (14)

  • Skippy v seriáli vydáva zvláštne cmukavé zvuky, ale klokany žiadne zvuky nevydávajú. (Raccoon.city)
  • Filmári mali veľké problémy s vtákom Emu, ktorý sa v seriáli volá Hector. Býval pri filmovaní často agresívny, tak mu štáb dával whisky, aby skrotol. Ale na ďalší deň sa s ním potom vôbec nedalo natáčať. (Raccoon.city)
  • Garryho Pankhursta (Sonny) kvôli sláve v seriáli spolužiaci údajne i šikanovali. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama