Reklama

Reklama

Dave Chappelle: Killin' Them Softly

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2000, 57 min

Režie:

Stan Lathan

Účinkují:

Dave Chappelle

Obsahy(1)

Komik Dave Chappelle sa vracia do Washington D.C. a komentuje aktuálne diania v oblastiach politiky, polície, rasových vzťahov, drog, udalostí na Sesame Street a mnohých iných. (nessbeal)

Recenze (10)

larelay 

všechny recenze uživatele

Ten jeho lezerny "akoze nic" sposob bol fantasticky... Humor nebol fekalny, bavila som sa, na niektorych scenach viac, na niektorych menej, ale to rozpravanie o policajtoch a ciernych, ze ved nevadi, posypeme crackom je proste absolutne hilarious :D ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vystoupení černošských komiků, mě pobavilo už při " Original Kings of Comedy" a i samotný Dave Chappelle mě takřka dokonale pobavil, při tomto vystoupení. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Priemerná vec. Dave možno pôsobí ako hlas ľudu a niektoré jeho postrehy sú trefné a vtipné, ale napríklad Kevin Hart so svojimi stand upom baví omnoho viac - aj napriek akejsi otvorenosti a úplnej absencií čohokoľvek politického. Na zabitie večera stačí. Hoci som čakal viac. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Nudné, otravné a stvořeno jen pro černé publikum. Nezapamatoval jsem si jediný vtip či narážku. Vadila mi nudná zhulená póza vypravěče, který stále nadává na bílé, ale sám se chová jako debil. Osazenstvo se dobře bavilo, protože bylo převážně černé a narážky na bělochy vítali. Bylo to ubohé a čím déle jsem to sledoval, tím více mě to nutilo vypnout. Eddie Murphy sice také nadává na bělochy, ale s grácií a vždy s lidským nadhledem. Tohle bylo jako sledovat Hitlera vyprávět vtipy o židech v bavorské pivnici. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Umí obecenstvu nahrát na smeč, aby sám vyhrál. Střídá chytré soudy s primitivními výjevy, je vtipný i trapný a já si z toho odnáším ty dobré vtipy, názory. Zbytek je balast, který člověk rád vydrží k dalšímu zapamatovatelnému skeči. ()

Reklama

Reklama