Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedobrovolný kasař Norman Wisdom zatápí zlému továrníkovi uzurpujícímu celé město.
Jednou jsi dole, jindy nahoře. Davy Cooper je tak dole, že i práce z podsvětí vypadá jako božská nabídka. Ono nemá na výběr, protože se stihl s gangstery zaplést, ani nevěděl jak. Coby odborník na plastické trhaviny a sejfy si snadno získá nejprve respekt galérky, jako nešika a smolař rychle potom i vězeňský mundůr. A za mřížemi se mu zalíbí... (dopitak)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Je to náhoda, ale oba filmy, ktoré natočil Norman Wisdom v roku 1960 sa mi príliš nepáčili. Niektoré pasáže boli fajn, ale ako celok ma snímok nenadchol. Piate hodnotenie a druhá recenzia. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Poslední film s Normanem v hlavní roli, který mi v jeho filmotéce chyběl. Čekal jsem dlouhých sedm let! Není to taková psina, jako jeho dřívější filmy, vybočuje z řady s Mr. Grimsdalem, ale základní formát = Norman nešika, na správném místě a v divokém převleku, zůstává zachován. Trochu krkolomné balancování mezi zákonem a za ním, ale fanoušci tohle jistě přehlídnou. Pitvoření a pitkinovství jako obvykle na vysoké úrovni. "Za dobré chování vám zkrátili trest o dva roky.." "A nemohl bych zůstat ještě aspoň 6 měsíců?"... "Tři měsíce?" ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama