Reklama

Reklama

Tajemné křížovky: Hádanka smrti

(TV film)
  • USA Crossword Mysteries: Riddle Me Dead (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Redaktorka křížovek Tess je pozvána do oblíbené televizní soutěže, ale její moderátor je nečekaně zavražděn. S pomocí detektiva Logana O'Connora se proto snaží zjistit, kdo za tím vším stojí. (HBO Max)

Recenze (4)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Postavičky hrají různými charaktery a to je zajímavá podívaná. Ale dal jsem 3*, tak zase klid, ano? Očekávání detektivního příběhu je celkem naplněno a zvědavost diváka zastře, když Tess a Logan nepřidají nic nového. Vždy očekávám, jak mne pobaví Loganův jídlamilující otec. Někdy se dočkám, někdy ne. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krížovkárka v osvedčenej forme, opäť si šla svoje, detektívny prípad na úrovni tohto formátu a trochu osobnej romantiky. Klasický priemer, ktorý je ale o dve triedy vyššie než akákoľvek Rosamunde Pilcherová. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

V podstate podobné ako to bolo v prípade tejto série naposledy. Aj keď možno na druhú stranu je tu zaujímavejšia záhada. "Crossword Mysteries: Riddle Me Dead" nevybočuje síce z konceptu klasickej Hallmark krimi s Lacey Chabert v hlavnej role, ale pozerá sa na to dobre. Herci sú kompetentní, je tu niekoľko dobrých odbočiek, ktoré vedia celkom zamotať a čo je plus, tak záhada tentokrát nie je tak predvídateľná ako naposledy a okrem toho som nemal toľko súcitu ani voči obeti, pretože sa správal ako celebritné hovado. Takže som sa ani nedivil, že skončil uškrtený. Čo povedať k tomu viac? Neviem. Ak máte radi TV krimi od Hallmarku s troškou romantiky a milostného trojuholníku (jop, aj to tu máme), tak si to čeknite. Za jedno pozretie stačí. A je to celkom fajn. Najmä vdaka našim protagonistom, ktorí fungujú dobre. Hodnotenie: B- ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé krížovky, kde som si bol od začiatku istý, kto je vrah aby sa mi v závere ukázalo, ako šeredne som sa mýlil. Nie o veľa, len o trochu. Takže opäť fajn detektívka, ktorá pekne plynie. 2 z 5 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama