Reklama

Reklama

HIStory3: Trapped

(seriál)
  • Tchaj-wan HIStory 3 - 圈套
Tchaj-wan, 2019, 20x25 min

Obsahy(1)

Tang Yi je novým vůdcem gangu a hledá vraha svého předchůdce, který zemřel při přestřelce před čtyřmi lety. Poctivý policista Meng Shao Fei zase naopak hledá vraha svého mentora, který rovněž zahynul při stejné přestřelce. Osudy Tang Yi a Meng Shao Fei se ale hluboce protnou a dojde k něčemu nečekanému... (jiri.twist)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný a dějově jiný seriál než většina ze série HIStory mě zaujal především hlavní dvojicí. Jake Hsu v roli policajta byl opravdu roztomilý, v někerých scénách mi připomínal šestnáctiletého oškubaného ušáčka, jehož šlachovitá postava je přesně určena k výuce bojových umění a karate. Ve skutečnosti měl v době natáčení 28 let a zahrál svou postavu přesvědčivě. Děj se nevlekl, naopak, v některých chvílích jsem se až bál, "co zase ještě nebylo" a dobré byly vsuvky do minulosti, aby divák lépe pochopil děj. Když to byla kombinace státní moci a zločinu, klidně bych kvůli uvěřitelnosti oželel tu druhou dvojici. Výborný taiwanský produkt. 4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Ze všech seriálů s mafiánskou tématikou je pro mě HIStory Trapped tím nejoblíbenějším. Nejen proto, jak skvěle zde tvůrci namixovali zločin, akci, komediálnost a romantiku, ale i hereckým obsazením. Jake v roli policajta dal své postavě tolik vrstev a emocí, a jeho komediální talent seriálu hodně prospěl. Zajímavý je i Chris v roli mafiána, který je zpočátku chladný a nelítostný, později nám ukáže svou zranitelnost a ustaranost. Hodně zajímavý (a roztomilý) je i příběh vedlejšího páru. Za mě maximální spokojenost. Seriál jsem si užil. ()

Reklama

Reklama