Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

kingik 

všechny recenze uživatele

Až bude chtít paní režisérka zase točit nějaký film, tak ať povolá nějaké herce. A také ať potlačí svoje nemalé úsilí po vyumělkovaném až pseudo-artovém průběhu děje, který šel značně na úkor dramatičnosti filmu. No, co k tomuto filmu napsat. Prostě thriller z Dánska na televizní úrovni a se zaostalými a pramálo sympatickými herci. Nepěkný chlap (Dar Salim) má milenku (Sus Wilkins) a manželka (Sonja Richter) na to přijde. Co na něm obě tyto ženy viděly, zůstává hlavní nevyřešenou záhadou. Nebyly to sice žádné krasavice, ale usilovat o plešatěho chlapa jak z tureckého stanového tábora, to fakt bylo přehnané. Chlap se své manželky rozhodne zbavit a jednoho deštivého večera ji převálcuje na silnici svojí dodávkou. Ukáže se, že pod koly auta nezemřela jeho žena, ale jakási jiná žena v totožné teplákové soupravě. Větší hovadinu už asi vymyslet nešlo. Sice jsem potenciální diváky připravil o tento dějový zvrat, ovšem musel jsem poukázat, na jaké imbecilní náhodě je další dějství vystavěno. Manžel se pak ocitá bez pořádného alibi, když se vyšetřující policie přijde vyptávat, ale jeho žena dostane spásný nápad. Mužíček se musí zbavit milenky. Dejme tomu, že s lepšími herci a výraznější režií by mohl tenhle thriller nabídnout něco více napínavého, ale za daného hereckého obsazení a režijního vedení film padá do průměru. A další aspekt, který film má, je ten, že policejní detektiv o tomto případu vypráví své dceři. Takže se několikrát během filmu vracíme k jejich stolu, kde naproti sobě řeší vyšetřovací postupy. Tohle fakt ne. Navíc následné policejní vyšetřování bylo zcela k smíchu. Přišlo mně, že režisérka Barbara Topsøe-Rothenborg tápala, jak film ideálně pojmout. Objevily se tedy pokusy o erotické scény a taktéž se objevil i nějaký ten obrazový nápad pro oživení pomalého tempa. Většina filmu ovšem nedisponovala napětím, herecky mě nikdo nestrhl a žádná část filmu nebyla tak dobrá, aby byla nadprůměrná. Kdo má rád obyčejně zrežírované thrillery s pár dobrými momenty, tak ten si bude lebedit. 5/10 ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tenhle film stažený už delší dobu a oddaloval jsem ho, jak mohl. To téma nevěry a zbavení se partnera, toho se točí strašně moc, akorát stokrát jinak. Hodnocení tady mě nakonec přemluvilo pustit si to. Žádný překvapení se nekonalo, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Ve filmu je strašně málo scén, který by se něčím vymykaly od jinejch snímků na podobný téma. Na jedno podívání - 50%. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti ...,ale rozhodně ne v Dánsku. Kde policisté nedokáží vyšetřit ani takto zjevné kriminální zločiny a na konci jen prostě pokrčí rameny, že si prostě neví rady a hotovo. Musím filmu přiznat hodně solidní první polovinu, kterou ovšem naprosto zlikviduje nelogická druhá. Ten chlap snad ani neměl nikoho rád a už vůbec neměl po ruce žádný plán. Ještě že měl k ruce tak šikovnou žena, která to vše vymyslela za něj. Klidně se film mohl jmenovat "Mouchy snězte si mě." 55% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Loving Adults" hodnotím veľmi pozitívne. Tento krimi thriller začne niekde a skončí úplne kdesi inde. To je pre mňa fascinujúce. Ako môžem začať sledovať film s tým, že mi je náš hlavný hrdina vyslovene nesympatický a som len zvedavý čo sa vlastne odohralo a skončím s pocitom, že mi je ho strašne ľúto. To je niečo, čo som zažil naposledy asi pri sledovaní "Gone Girl". Čo je asi aj film, ku ktorému by som to asi najlepšie mohol prirovnať. Atmosférou, zvratmi aj celkovým spracovaním. To napätie sa tu dá krájať a konflikt oboch manželov je veľmi dobre spracovaný. Nechcem ale prezrádzať veľa, lebo to by som už išiel do veľkého spoiler teritória. Takže tomuto sa radšej vyhnem. Môžem len povedať, že obaja manželia podali skvelé herecké výkony, spôsob akým je príbeh rozprávaný je podľa mňa super. Ak máte radi krimi thrillery, tak tento film určite nevynechajte. Bola by to škoda. Hodnotenie: A- ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama