Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 034)

plakát

Temné chvíle (2021) odpad!

Bože, to je ale ukrutná sračka. Přesně tuhle větu pronese dvě minuty před závěrečnýma titulkama hlavní záporák. Vystihl tím přesně celý film. Já ani po jeho skončení nevím, o co přesně tam mělo jít. Ta banda zoufalců, co se snažila vypátrat jakýhosi sériovýho vraha by nevypátrala ani ukradení poklic od auta. Podle toho taky dopadl tenhle mexickej “thriller”.

plakát

Land of Bad (2024) 

Během filmu jsem měl asi třikrát pocit, že jsem ho už viděl. Hodně podobný scény a zápletka jako u jinejch snímků, takže nic novýho, akorát tady přibyly drony a jejich ovládání. Dalo se z toho uvařit víc.

plakát

Uteč - schovej se - bojuj (2020) 

Střelba ve škole a záchrana rukojmích po americku. První půlka celkem v pohodě, střílecí scény natočený věrohodně, ta omáčka okolo se dala zkousnout. Potom se to zvrhlo ve frašku, jak ke škole přijel otec hlavní hrdinky se zbraní, tušil jsem, že bude sranda, ale že se budu skoro válet smíchy jsem netušil. Trvat film o deset minut dýl a vymyslet ještě nějakou laskominu navíc, tak bych snad šel i do odpadu.

plakát

Tichý zahradník (2022) odpad!

Nemám rád nudný filmy. Nemám rád nelogický filmy. Tichý zahradník má oboje a jako bonbónek je to strašná kokotina.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Dostal jsem přesně to, co jsem od toho očekával, takže spokojenost. 80%.

plakát

Plyšový medvídek (1994) 

Zbytečnej film, kterej se k Delonovi absolutně nehodí a role kurevníka a doktora v jednom mu nesedla.

plakát

River (2015) (seriál) 

Hodně zvláštní seriál. Hlavní hrdina je divnej pavouk, neustále mluví s mrtvými, kteří se mu zjevují, díky tomu ho mají všichni za blázna, přesto pořád pracuje u policie a snaží se vypátrat vraha své kolegyně. Mě to prostě neoslovilo. Neodvážím se nazvat tenhle seriál ani jako krimi. Obdiv si zaslouží představitel hlavní role, kterej policajta podivína zahrál výborně.

plakát

Případ Stodolovi (2024) (seriál) 

Skoro čtyři hodiny materiálu k případu nejznámějších českých sériových vrahů, kteří pro peníze zabíjeli seniory. Všechno je rozdělený do pěti dílů, autentický rekonstrukce, rozhovory a vzpomínky. Vaňura tyhle věci umí na jedničku a ani tentokrát nezklamal. Že jsou na světě hovada jako jednoduchej Stodola a jeho chladná a vypočítavá manželka je bohužel holej fakt. Když se podíváte na tuhle sérii, zjistíte, že nebýt neskutečnejch chyb policie a soudních lékařů, tak ti dva mohli bejt v chládku daleko dřív a mohlo se zachránit několik životů. Jak řekl na konci syn jedné z obětí - přál bych jim doživotí, ale někde ve východním vězení. Jak je vidět v tomhle dokumentu, oba vrazi se mají náramně dobře a Stodola se ve vzpomínkách na vraždy několikrát dobře bavil….Hnus.

plakát

Status: Naživu (2022) 

Celkem by mě zajímalo, kde se realitní developer naučí zacházet se zbraní a bojovat muž proti muži tak, aby zneškodnil několik nepřátel. Holt amerika no...Každopádně na Butlera v téhle roli se vždycky rád podívám. Minusem je posledních deset minut, kterej jsem očekával vlastně od začátku, protože 99% filmů na podobný téma končí stejně. Plusem pak určitě stopáž 85 minut, protože se nic zbytečně nenatahuje a film má pořád spád. 50%.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Celkem mě udivuje, že má někdo chuť točit podobný filmy. Jak kdybych se vrátil o 30 let zpátky, kdy vládly béčkový filmy s van Dammem. Gyllenhall a McGregor, za každýho jedna hvězda.