Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley se ocitly ve městě nad řekou Temží, aby tam spolu s dalšími teenagery zkusily řídit celý svět. I při všech zmatcích, které na ně čekají, si buďte jisti, že obě blondýnky zažijí správnou dávku dobrodružství, legrace a zavedou vás na mejdany, kde to opravdu frčí. Sestry Olsenovy zase řádí a vy musíte být u toho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Ach, ďalší film s asi najznámejšími dvojčatami na svete je v podstate náplňovo totožný so Sestrami v akcí, akurát je obohatený o zložku "lásky" a iného pohľadu na mužskú časť osadenstva. Totálna blbsť, ale odpad to nie je, určite sa nájdu tisíce ľudí, ktorým sa to páčilo. Ja ako citlivá bytosť ich úprimne ľutujem :) ()

Tartarus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nezažil! Netušil jsem, že se mi při hodině angličtiny (škola hrou, chápete?) udělá fyzicky nevolno z téhle srágory. Tak o čem tenhle filmeček vlastně je. Parta lidí podle vzorce kráska, kráska, kráska, hezoun a kretén s videokamerou se vydají poznávat Londýn. Ježíši kdyby alespoň trošku hráli že hrajou. Vtipy jako přilepený toaletní papír na botě a co s ním mě neskutečně vytáčely. Dalším hřebíčkem do mé rakve byly ty neskutečně hloupé zpomalené, zrychlené či opakované záběry. Proč? Snaha zavděčit se určité skupině diváctva byla více než zřetelná. Na závěr upozornění: Může zabíjet. Ach jo, kam sem to vlez... ()

Reklama

delaware 

všechny recenze uživatele

Nejlepší (a možná zároveň i jediný opravdu koukatelný) film dvojčat Olsenových. Zajímavý soundtrack, dobrá zábava, nabytí trochy vědomostí, ale hlavně výborný námět! Když jsem byla mladší, nepřála jsem si nic jiného, než se účastnit skutečného modelu Spojených národů. (A vloni jsem měla štěstí se s podobným projektem podívat do útrob Evropského parlamentu ve Strasbourgu. Přání splněno!) ()

Mauric odpad!

všechny recenze uživatele

Americká exkurze "uťápnutou" zemí jejich bývalých otrokářů pro teenagery. Oči krvácí, mozek leze ušima a hlava se vám pokouší vyšroubovat a odletět. Konfrontace ameriky a spojeného království vyznívá jasně pro úžásnou ameriku a neherečky Olsenovy jsou obřím trnem v oku stejně jako záběry z videokamery. Nejspíš jsou na mě tyhle filmy moc cool. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Bože to bylo utrpení. Pointa a příběh byl absolutně nulový, celou dobu tam v podstatě šlo o to, že jsou na světě i důležitější věci, než je výhra a postavení.. třeba láska. Spárování všech hlavních postav bylo neskutečně klišovité, až tak, že to vyskočilo nad míru. Vlastně jediný důvod, proč jsem se na toto dívala byl Čejs, bohužel ale bez své sexy blond kšice a s nechutným dabingem, jelikož jsem originální verzi nesehnala. Bůh žehnej sestrám Olsenovým. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně (Anglie, Velká Británie) a ve městech Glendale a Los Angeles (USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama