Reklama

Reklama

Milat: Příběh sériového vraha

(seriál)
  • Austrálie Ivan Milat: Buried Secrets
Austrálie, 2021, 4x48 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neuvěřitelný příběh. Nejznámější australský sériový vrah Ivan Robert Marko Milat byl v roce 1996 uvězněn na doživotí za vraždu sedmi mladých lidí, tzv. baťůžkářů, a likvidaci jejich těl ve státním lese Belanglo, jižně od Sydney. V říjnu 2019 Milat zemřel na rakovinu jícnu. Rok po jeho smrti vznikl tento unikátní dokument. Přední kriminalistický tým v čele s psychologem Timem Watson-Munroem a forenzní antropoložkou Xanthe Mallett se rozhodl prokázat, že Milatových obětí bylo mnohem víc. Podle jejich názoru mohl zabít až 25 lidí... Sledujte napínavé pátrání. (CS Mystery)

(více)

Recenze (3)

lahvi 

všechny recenze uživatele

přišlo mi to nedotažený. mělo to vrcholit tím, že když už tam ukazují, jak skenují ten les dronem, tak že na ta vytipovaná místa pošlou poliše hledat a najdou tam nějaký tělo i v tý "dnešní době". ale to tam vůbec nebylo. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa samotný dokument doceňuje. V mnohých aspektoch ide čisto o hypotetický nádych plný polemiky, ala: Toto asi mohol spraviť Milat, a tu asi na tomto mieste urobil asi toto, a asi bolo obetí viac, pričom v závere je ponúknutá ďalšia úvaha okolo jeho zločinov, ktorá je taktiež nejasná. Stále sa to proste nesie v nádychu: "ÚDAJNE". Štyri epizódy sú vražda, materiálu je tu tak na jednu, všetko ostatné sú omáčky, aby bol záver presne taký, ako celý tento dokument. Je to škoda .. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama