Reklama

Reklama

Soukromá pustina

  • Portugalsko Deserto Particular (více)
Trailer 3
Brazílie / Portugalsko, 2021, 125 min (Alternativní 116 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Policistu Daniela po násilném incidentu čeká vyšetřování, je tedy dočasně suspendován ze služby. Také je zamilovaný, do někoho, koho nikdy nepotkal naživo, o to je jejich online milostná korespondence intenzivnější. Jeho láska mu ale jednoho dne přestane odpovídat. Daniel sedne do auta a vydá se ji na opačný konec Brazílie hledat. Silně atmosférický, intenzivní snímek o podobách touhy, která překonává vzdálenosti i svírající škatulky identity. (Febiofest)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (4)

pethan 

všechny recenze uživatele

Fráze "Když se mají dva rádi, na pohlaví nezáleží" se bere jako vtip. Aly Muritiba tento "vtip" pomalým tempem rozvinul do podoby, která je uvěřitelná; na konci příběhu se divák zamyslí nad zjevnou možností, že se jedná o téma nadčasové, bez geografických i genderových hranic. Velkou zásluhu na tom mají (kromě režie a scénáře) oba hlavní herci - Antonio Sabola a Pedro Fasanaro (ten zde kupodivu není ani uveden), role zvládli s bravurou, která přispěla právě k té důležité uvěřitelnosti. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o prani a maskulinni tradici v brazilske kulture. Ma ci rict o rigidite genderovych roli. Vysledek pusobi bezne, duchovne, uprimne a mysteriozne. Je tu laska, soucit, empatie. Tempo je pomale. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Volně vyprávěný pocitový příběh policisty dočasně uvolněného ze služby. /Film získal v Brazílii Cenu za originální scénář, Cenu publika v Benátkách aj,/ ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nejsem příznivec ,teda nevyhledávám je,těchto příběhů.Ale tenhle mě zaujal zpracováním.Chvíli trvalo než děj nabral grády.Spíš jsem se zaměřila na postavu Sary- Robsona.Ten kluk je fakt dobrej.Nevím jak to má v reálu ,ale do role dal všechno.Žít v zemi ,kde máte proti sobě církev,chudobu a neutěšené prostředí a s pomíchanou chemií ,musí být velmi těžké.Scénář divákovi nic nevnucuje.Je na něm jestli se bude dívat anebo odejde. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama