Reklama

Reklama

Pekelné bingo

  • USA Bingo Hell
Trailer

Obsahy(1)

Kurážná penzistka bojuje za svou milovanou čtvrť proti ďábelské síle, která ovládla místní hernu binga a hrůznými způsoby zabíjí obyvatele čtvrti. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak Richard Brake je veru diabolský a jednoznačne je najlepším hercom vo filme. Ostatní nestoja za veľa, ale aspoň tam bola snaha z ich strany. Film nie je prevratný, chce len baviť a to mu celkom i vychádzalo. Vraždy sú krvavé i slizké, ale nie je ich tu až tak veľa, to je škoda. Bolo to medzi 2 a 3*, ale to koncové celkom vtipne ukončenie činnosti diablika, to napokon vyšplhalo na slabú, ale 3*. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Je pěkné, že Amazon chrlí filmy ve  velkém, ale než takové sračky tak radši nic.  Tak, že na začátku sledujeme jakéhosi kreténa jak slaví to, že má peníze o pár minut později ten kretén umře posuneme se dále a sledujeme důchodkyni co se jmenuje jak druh brambůrek (Lupita - Lupeto) co žije ve čtvrti kde umřel pes a kde každý prodává své baráky jelikož v takové řiti nechce žít k sobě má další dva důchodce pak kadeřnici a , aby to šlo podle kvót tak i jednu černošku.   Jednou tam otevřou nové bingo  a oni tam jdou každý kdo vyhraje později umře a to je celý film herecké výkony až na záporáka nula Lupita tam valí jakési mexické hovna, které ani nikdo nepřeložil radši a celkově všichni herci až na jednoho jsou sympatičtí asi jak náš proruský prezident. 0 procent ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oak Springs se vylidňuje, zůstávají z valné většiny starousedlíci, na něž tlačí developerské firmy, aby své domy prodali. Lupita se snaží držet komunitu pohromadě, což se jí daří do té doby, než se do místní herny nastěhuje nový nájemce. Ten všem ukáže sílu a moc peněz a Lupita si uvědomí, že tenhle boj nemusí vyhrát. Snímek jakoby vypadl z 80. let, což mám rád. Jen kamera je současná. Nechybí vraždy (násilné smrti), kde kromě krve teče zelený sliz. Hlavní myšlenka je možná otřepaná, ale to její váhu nezmenšuje. Za peníze lze koupit jen chvilkový pocit štěstí, vztahy mezi lidmi jsou základem všeho a láska a přátelství mají nad Ďáblem navrch. Richard Brake je vpravdě démonický! Závěr má napětí a spád. Jistě, nejde o žádné veledílo. Ale odpad? Tak to znám spousty jinačích adeptů. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ke dni 2.4.2023 to má sice jen hrozivých 23%. Je pravdou, že nejde asi o nic co by delší dobu utkvělo v paměti ale vyloženej průser to taky není. Za mě taková neškodná lehce hororová komedie o čiperné babce bojující za svou čtvrť proti ďábelskýmu Richardu Brakeovi. Lepší 2 hvězdy. ()

Reklama

Reklama