Reklama

Reklama

Vydrž!

  • Česko Smrtelný výstup (více)
Trailer

Monte Antelao je s 3264 m n. m. nejvyšší horou východní části italských Dolomit .Těsně pod ní se kamarádky Kelly a Sophie připravují na výstup na její stěnu. Chtějí si tak uctít památku Kellyina přítele. Předtím se seznámily se čtyřmi mladými muži a během nočního popíjení se dostaly do problémů. Jejich horolezecké dobrodružství se změní v děsivou noční můru, protože Kelly zachytí na kameru vraždu své kamarádky. Stane se tak dalším cílem mladíků, kteří se nezastaví před ničím, jen aby zničili důkazy. Zoufalá Kelly hledá záchranu na skalní stěně, čeká ji ale tvrdý boj o přežití. (JOJ Cinema)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Had na hoře je hroznýš královský. Je to tropický had, který pochází z Jižní Ameriky a v hornaté oblasti Evropy by nepřežil. (Johnny.ARN)
  • Když je Sophie (Anaïs Parello) poprvé zraněna, Reynolds (Nathan Welsh) se snaží zavolat záchrannou službu na číslo 911. V Itálii, kde je číslo tísňové linky 112, by se nedovolal Jedná se však o chybu postavy, která odpovídá jejímu pravděpodobnému chování, takže se nejedná o hloupost. (Johnny.ARN)
  • Když Kelly (Brittany Ashworth) skopne Taylora (David Wayman) z útesu, dopadne na záda, ale podaří se mu si zlomit nohu. Navíc je vidět, že má nohu roztříštěnou ještě předtím, než dopadne na zem. (Johnny.ARN)
  • V závěrečné bojové scéně mezi Kelly a Joshem je vidět, jak Kelly (Brittany Ashworth) teče z nosu krev, než ji Josh (Ben Lamb) poprvé udeří. V následujících záběrech Kelly z nosu vytéká krev pouze z širokého záběru, zatímco v detailních záběrech je její obličej bez krve. (Johnny.ARN)
  • Když dívka vystupuje na římsu, je vidět záběr z oblohy. Ke konci filmu je vidět podobný záběr, ale je to úplně jiná římsa, která se jí ani nepřibližuje. (Johnny.ARN)
  • Během pronásledování druhé dívky přechází východ slunce tak rychle, že to skoro vypadá, jako by se noc náhle změnila v den. (Johnny.ARN)
  • V čase 00:23:16, kdy horolezkyně popadla kameru a snaží se ji schovat do batohu, používá obě dvě ruce a nemá se tedy jak držet skály. I přesto nespadla dolů, a to leze po kolmé stěně. (Agressor69)

Reklama

Reklama