Reklama

Reklama

Noční klid

(TV film)
  • Velká Británie Silent Hours
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se soukromý detektiv a bývalý důstojník královského námořnictva John Duval stane hlavním podezřelým v případu brutálních vražd, začne pátrat po skutečném vrahovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Trochu prekombinované, ale pokiaľ si niekto nájde záľubu v porciovaní živočíšnych schránok a chce tento koníček rozvíjať čo najdlhšiu dobu, pripúšťam, že si určité postupy musí dôkladnejšie premyslieť a naplánovať, niekedy ma rušili dosť amatérske dialógy a akcie, ale ako krimošský celok to zas nebolo až také zlé, najviac sa im vydarili dievky, kastingu asi dalo dosť zabrať nájsť na Ostrovoch toľko pohľadných aktériek, takže 40%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prapodivný kriminální kočkopes, vzniklý zkřížením "marlowovské" drsné školy, Vražd v Midsommeru a softového eroťáku z devadesátkové produkce Playboye (s tím souvisí i výběr účinkujících "hereček"). To vše důkladně promixováno a zabaleno do nepříliš atraktivního obalu dvoudílného televizního filmu. A když se konečně, po ca pěti "šokujících" zvratech, dočkáte vytouženého konce, zůstane vám na patře pachuť a na mozku brouk takového nepříjemného pocitu, že jste ty dvě a půl hoďky vejrání na tuhle ptákovinu mohli/měli využít nějakou smysluplnější činností. ()

Reklama

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Brutální. Britské krimi thrillery mám asi radši než americké. Je to zas něco jinýho, bývají mnohem surovější a real. Plot twist mi tentokrát zážitek z filmu nepos*al. Divák to tak nějak tuší celou dobu. Mnohé styčné body se seriálem The Fall, byť na ten film samosebou nemá, protože není tak promyšlený a hraje mnohem víc na efekt. Ale mně to nevadilo. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Stopáž dlhá skutočne je a je to skutočné trápenie, horšie ale je, že vraždy sa podávajú s kľudom Angličana, teda žiadne napätie, ani atmosféra, jediné atraktívne sú cecky, zadky a spodné prádlo, dokonca som mal pocit, že väčšinu héérečiek vyberali z pornostránok, väčšina z nich sa tvári ako by chceli kompletku, jednej by možno stačila aj ručná práca. Každopádne tento film je neskutočne úmorný, na kvalite tomu nepridajú ani tragickí herci a ani pán režisér "Honibrk". 25% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně moc nepovedlo. Ačkoliv do půlky to celkem šlapalo a já byla natěšená z další dobré britské krimi, pak se něco stalo a začalo to být divné, ale jakože hooodně divné. Stala se z toho slátanina všeho možného i nemožného, možná i pokus o základní instinkt ( těch erotických scén, tam bylo na můj vkus a vzhledem k žánru priveĺa) a motalo se to a motalo až se to téměř zadrhlo, ale naštěstí to konečně skončilo a mě se strašně ulevilo, že už je po všem...Za mě 55% ()

Reklama

Reklama