Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvěle střižený komediální seriál, který celou svou premisu zakládá na všeobecně známých i neznámých konspiračních teoriích. Pokud tedy hledáte nekonvenční a šílenou animovanou zábavu pro dospělé publikum, Inside Job je rozhodně tou správnou volbou jak strávit volné odpoledne. Skvělá práce! PS: Nejlepší postavou je jednoznačně servítky si neberoucí mimozemšťan Magic Myc! (Netflix) ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 10 Procent, 2 Série: 25 Procent, Tenhle seriál bych popsal jako takový chabí pokus o napodobení ricka a mortyho ale tam kde rick a morty bodovaly svým neotřelým humorem a kreativitou tak tady ten seriál od netflixu bohužel selhává na plné čáře z mého pohledu a je to škoda přitom celkem dobrý potenciál to mělo ale co se dá dělat navíc tomu moc nepřidává ani to že netflix tenhle seriál zrušil po druhé sérii což my vůbec nevadí jelikož na tenhle  nepovedený kousek moc rád brzo zapomenu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

poměrně vtipný animák s dobrým nápadem,pro který jsou tři hvězdy málo,protože sem se bavil (hlavně všechny ty popkulturní odkazy a narážky na různé konspirace jsou super) a čtyři naopak moc,protože Inside Job má svoje mouchy a přes to všechno není zas až tak originální - nejednou sem v tom viděl Ricka & Mortyho a nejen je.Každopádně pokud bude druhá řada,rád se mrknu...70% ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Koment je na obě série. Je to zajimavej seriál, napechovanej gagy a dělajíci si prdel snad úplně ze všech moznejch konspiračních teorií. Bavil jsem se, ale co mě trochu zklamalo, bylo to, že tvůrci nedokázali s materiálem, kterej měli, pracovat na maximum, a nakonec to vyznělo dost hluše. Přitom první série měla slušně našlápnuto, líbilo se mi propojení dílů, kdy se z toho nestal nekončící slet gagů, ale snažili se i o nějakej ten příběh do celý série. Pak to ale ztratilo dech a seriál byl zrušenej dřív, než to dokázal nějak dotáhnout do konce. Škoda. Mohlo to bejt zajímavý. Takhle máme jen otevřenej konec bez pointy, kterou už tvůrci nedotahnou do konce. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Super tajná organizace, která zakrývá všechny ty pravdivé konspirace (nejlepší je retušování fotek z vesmíru, aby Atlantida nebyla vidět!). Za mě perfektní zábava, hromada vtipů v každém díle, i když jejich děj není vždy úplně ideální. Obrovská hromada vtipů a pomrknutí na popkulturní tématiku od Bondovek přes scifi 80-90 léta až po politickou tématiku. Tohle mě bavilo opravdu hodně a poslední dvoj díl ukazuje zajímavý potenciál a výbornou představivost autorů. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl v lednu 2023 zrušen kvůli nízké sledovanosti. (P_Neubauer)
  • Na začátku každé epizody, po úvodním titulku, se obraz digitálně rozpadne a při tom na krátký zlomek vteřiny ukáže po každé jiný konspirační obrázek, který s epizodou více či méně souvisí. (kriplozoik)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama