Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životy Australanů Tonyho Stilana a Treva Spackneyse se vždy točil okolo jejich malých rybích krámků v Melbourne. Každodenní soupeření a špičkování, vzešlé z dávno zapomenutého důvodu, ovšem musí nyní stranou. Spojí je nebezpečí, které představuje nadnárodní rybářská korporace Burgies, která si nedaleko jejich živností otevřela nový fastfood... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film má docela zajímavou hlavní myšlenku. Poukazuje na to, jak taková velká firma dokáže zničit drobný živnostníky a nabídne poněkud satirickej pohled na (ne)kulturu stravování ve fast foodech. Jenže takový téma by si asi zasloužilo poněkud lepší scénář. Takhle z toho vznikla akorát dost slabá komedie, jejíž úroveň je možná ještě nižší, než žraní hranolek z papírovýho pytlíku někde v McHovnaldu. Vtipný to moc neni, vážně se to nedá brát už vůbec a ve filmu neni ani žádná výrazná osobnost, která by to třeba dokázala utáhnout. Moc nadšenej jsem z toho teda nebyl. Jinak podobný téma nabízí např. film Velký bazar. ()

prof.horak 

všechny recenze uživatele

Velmi svižná a opravdu humorná komedie, která však vede také k zamyšlení,ovšem z trochou nadsázky a patřičného nadhledu. Vyprávění o boji dvou živnostníků,proti velkému řetězci není ani příliš realistické,avšak ani příliš naivní. Výkony herců jsou slušné a patřičně ujeté. A navíc,příběh končí dobře,ale ne zase příliš. Pro pobavení v nudném podvečeru mohu jen doporučit. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Další televizní komedie, která vlastně skoro ničim nepobaví, protože působí na každém rohu strašně lacině. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Melbourne a městské části Alphington. (Cheeker)

Reklama

Reklama