Reklama

Reklama

Vítejte na planetě Zemi

(seriál)
  • USA Welcome to Earth

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze uživatele KuceraJohny k tomuto seriálu (4)

Tichý řev (2021) (E01) 

Neuvěřitelně dobře zpracovaný dokument o tom, jak působí zvuk na planetě zemi. Zprvu jsem si tuto sérii pustil jen kvůli Willovi, který zde perfektně zastává roli průvodce, ale hned u první epizody mě více zajímalo celé dané téma. Jak říkám Will tu svou roli plní výborně, ale nejvíce člověk ocení práci kameramanů, stříhačů a zvukařů. Opravdu něco tak dobře zpracovaného jsem dlouho neviděl. ()

Sestup do temnoty (2021) (E02) 

Druhá epizoda téhle dokumentární série vůbec nezpomaluje a nabízí tak fascinující záběry, že jsem často tvůrce podezříval z vymýšlení. Přijde mi absurdní kolik věcí mi bylo do teď skryto a opět jsem byl učarován skvěle odvedenou prací. Musím říct, že i kdybych si měl nadále platit Disney + jen kvůli takovým to dokumentům určitě bych to udělal. Will Smith nám opět, skrz sebe, nabízí nádherný pohled do hlubin moře a mezitím prozkoumáváme i jiná zákoutí země. Zkrátka bravo a jen tak dál. ()

Inteligence hejna (2021) (E03) 

Stále se jedná o velmi kvalitně zpracovanou epizodu, ale musím přiznat, že tentokrát jsem nebyl tolik učarovaný jako u předchozích dvou. Přišlo mi to více, jako dokumenty, na které jsem zvyklý. Což není vůbec špatně, ale jak říkám předchozí dvě epizody byli něco nevídaného. I tak tu zůstává stejný styl vyprávění, Will Smith jako průvodce a sem tam se z hlavní "dějové linky" podíváme i jinam, abychom vše dostatečně pochopili. To mi přijde stále to největší lákadlo a upřímně tentokrát jsem se i hodně těšil na vedlejší příběhy. Jsem si jistý, že celý dokumentární seriál dokoukám, protože mě to stále opravdu hodně baví. ()

Síla čichu (2021) (E04) 

Zatím asi nejslabší epizoda, ale vzhledem ke kvalitě celé série se stále jedná o nadprůměr. Klasikou jsou již výborné záběry a příjemný vypravěč v podobě Willa Smitha. Jediný co mě mrzí je, že už ze mě opadl ten wow efekt, ale třeba to ještě dvě poslední epizody změní. ()

Související novinky

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama