Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Pjatyj vypusk (E05)

(epizoda)
  • Sovětský svaz Пятый выпуск (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Sovětský svaz / Rusko, 1972, 10 min

Obsahy(1)

Tentokrát se hra na honěnou mezi oběma zvířaty odehrává ve městě. Vlk si na zajíce počká, když sbíhá se schodů, a šup, má jej v pytli. Jenže když kolem projíždí policejní hlídka, pytel raději ohodí do telefonní budky, mezitím se ale zajíc dostává z pytle a tenisovou raketou zapříčí dveře. Vlka napadne, že jej vykouří, zapálí všechny cigarety, co má, a vdechuje kouř do budky, ale přiotráví se. (sator)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se hra na honěnou mezi oběma zvířata odehrává ve městě. Vlk si na zajíce počká když sbíhá se schodů a šup, má jej v pytli. Jenže když kolem projíždí policejní hlídka pytel raději ohodí do telefonní budky, mezitím se ale zajíc dostává z pytle a tenisovou raketou zapříčí dveře. Vlka napadne že jej vykouří, zapálí všechny cigarety co má a vdechuje kouř do budky, ale přiotráví se. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kouření škodí zdraví a ač sám hulím, tak tolik cigár do huby najednou bych nedal. Zakouřená budka a posléze i zkoušení melounů panem hrochem – jo to jsou detaily, které si pamatuju ještě z dětství. Následně zajíc v televizi a jeho úděsné zpívání, no ve finále zběsilí jízda po eskalátoru… ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama