Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Seďmoj vypusk (E07)

(epizoda)
  • Sovětský svaz Седьмой выпуск (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Sovětský svaz / Rusko, 1973, 10 min

Obsahy(1)

Na výletní lodi se vydává zajíček na plavbu mořem, což pochopitelně nemohlo ujít mlsnému vlkovi. Dostat se na loď však pro něj není snadné, že by si koupil lístek jej samozřejmě ani nenapadne. Na dětský lístek zajíčka mu to neprochází a je vyhozen, a když při druhém pokusu už už dosahuje po laně boku lodi, uletí zajíčkovi noviny, které se čirou náhodou připlácnou vlkovi přímo na tlamu. (sator)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na výletní lodi se vydává zajíček na plavbu mořem, což pochopitelně nemohlo ujít mlsnému vlkovi. Dostat se na loď však pro něj není snadné, že by si koupil lístek jej samozřejmě ani nenapadne. Na dětský lístek zajíčka mu to neprochází a je vyhozen, a když při druhém pokusu už už dosahuje po laně boku lodi, uletí zajíčkovi noviny, které se čirou náhodou připlácnou vlkovi přímo na tlamu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo potřeba vyrazit na výlet, tak proč ne lodí. Zajíc si lístek koupil, no vlk to pude mít podstatně horší, aby se ke svému rivalovi dostal. Nicméně i přes několik nepovedených pokusů se mu to nakonec povede, ale ejhle, oba budou muset alespoň na chvíli zapomenout na vzájemné hašteření a musí spolupracovat, jinak bude zle… ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama