Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Dvenadcatyj vypusk (E12)

(epizoda)
  • Sovětský svaz Двенадцатый выпуск (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Sovětský svaz / Rusko, 1978, 9 min

Obsahy(1)

Zajíček si jde zkrátit volný čas do muzea, vlk převlečen za exponát – středověkého rytíře mu je ale lstivě v patách. Hra na honěnou a schovávanou mezi historickými sbírkami právě začíná. (sator)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajíček si jde zkrátit volný čas do muzea, vlk převlečen za exponát-středověkého rytíře mu jde ale lstivě v patách. Hra na honěnou a schovávanou mezi historickými sbírkami právě začíná. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navštíví-li muzeum vlk se zajícem, budou se dít věci. Exponáty dostanou pořádně zabrat a stejně tak i odolnost našeho vlka. Dokonce si vyzkouší i to, jak se leží v sarkofágu, nebo se stane součástí cenné sochy. A hlavně se v muzeu nekouří, klidně se totiž může stát, že vám nedopalek způsobí nemilé problémy… ()

oashi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muzeum. Bačkorové bruslení v plné zbroji. A notoricky zvednutá ruka s kamennou palicí modelu Neandrtálce. Překovávání bronzové vázy. Střelba katapultem za doprovodu báječné hudby. Namotán do koberce jako mumie, pak běhoun Hrochovi přes schody. Řecký doprovod k beranidlu: Hlava na soše. ()

Zajímavosti (1)

  • Sovětská cenzura se obávala epizody kvůli možném protestu Egypské vlády. Vlk je v něm totiž zamotaný v koberci na místě mumie faraóna Ramesse. (Pierre)

Reklama

Reklama