Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Dohánim rest. Jak to, že jsem doteď nehodnotil tuhle dvojku z níž Zajíc se nebojí, jen když tu neni ten vlk a ta sova a Vlk volá "Né dědo mrázi, né dědo mrázi!", což je úsloví, který používám pokaždý, když se mi něco nepovede a s ohledem na okolnosti nemůžu mluvit sprostě. Za mého dětství nepřekonatelná večerníčková klasika, která u mě válcovala (a dodneška válcuje) v oblíbenosti Toma a Jerryho silou bouracího bagru, se kterým Vlk prohání Zajíce za doprovodu skladby Popcorn (BTW celej seriál měl vždycky fenomenální hudební stránku). Vjačeslav Kotěnočkin na Kreml. První díl ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mých TOP 10 Večerníčkových seriálů. Kotěnočkin+Rusakov= 100% kult, nejen pro děti ale téměř pro všechny generace! Jedinečné, neopakovatelné, záživné, legrační, nezapomenutelné, s přehledem strčící všechny ty dnešní hemerické hovadiny pro slabomyslné do kapsy ! Navíc podtrženo opravdu skvělou-legendární hudbou..Známé pápápá, papapapá páá nemělo na konci, nebo na začátku chybu.. Pochopitelně jsem vždy fandil zákeřnějšímu vykořisťovateli vlkovi, bohužel neúspěšně.. Jak já jsem vždy toho vychytralého králíka s veselým kukučem proklínal..bože..to snad nebylo ani možné? Nejlepší díly: Tak zajisté ten v tělocvičně poté ten na hřišti s hrochem ten také nebyl vůbec špatný alespoň co se týkalo toho neustálého boření figurek, a také ten na splašeném válci ty byli opravdu "The Best Of" ostatně vlastně jako celý tento moderní post-sovětský seriál stále bavící celé ty dlouhé generace mládežníků a mládežnic.. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

keď som bol malý tak som sa pri tom bavil a i dosť nasmial. nedávno som tento ruský kreslený seriál v tv videl opäť a úprimne musím povedať, že som bol sklamaný. väčšinou sa tu nič extra vtipné nedeje len vlk stále naháňa zajaca (v rôznych prostrediach) a to je asi tak všetko. radšej si pozrite tom a jerryho, alebo geniálneho vtáka uličníka s willy e. coyotom. niečo však nu pogodi! svetu dal a to skvelú hudbu v diely keď sa naháňajú na stavbe (určite tú melódiu poznáte). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hele, jen počkejme, co to vlastně chtěl vlk udělat zajícovi? Na sežrání měl tolik dílů. … Ale díl, kdy se zachrání z topící se lodi a pak spolu ruku v ruce tančí? Při písni, kde se zpívá: Jenom my dva na celém světě.... Vidím tvoje oči, a že ty taky miluješ jen mě.... ? Takže tu máme macho vlka, který je tak trochu tupec a očividně potřebuje radu téměř v každé situaci, a roztomile hebkého zajíčka, který si ví vždycky rady,,, Herdek, to by se Putinovi nelíbílo, ale tihle dva k sobě prostě pasuíjí! P. S. Nemluvě o paní Prasátkové s jejími čtyřmi podprsenkami, protože paní Prasátková byla ze slušné rodiny, kde se nějaké topless nenosilo! Paní Prasátková - můj morální vzor. SHRNUTÍ: Nejdelší předehra na světě. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Epizoda je věnována 25. výročí seriálu. (sator)
  • Jeden diel sa vyrábal priemerne deväť mesiacov. (Raccoon.city)
  • V epizodě zazní slavná skladba „Cha-cha-cha, Jamaica“. (sator)

Reklama

Reklama