Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nu pagadi! Nostalgia je nádherná a zákerná zároveň - avšak pri No počkaj, zajac! sa skutočne nepamätám, že by sa mi to niekedy nepáčilo, nudil som sa či som sa pri tom o dušu nesmial. Fakt. Jeden z nesporných prínosov komunizmu pre zvyšok hlúpej, kapitalistickej Európy, ktorá netuší, o čo s prijatím demokracie vlastne prišla... Tento animák zbožňujem. A že som v tej dobe ešte nebol na svete? Ale choďte, však toto sa pomaly ešte aj dnes dá občas vidieť v televízii :-D 100% (a čo ste čakali, krémeše?). ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Sranda, sranda a ještě jednou sranda ! Animovaný film z dílny tehdejšího Sovětského svazu. Je to tak vynikající animovaný film, který baví nejenom děti, ale řvou smíchy i dospělí. 5* A tak vyrostla "Mrazíkovi" velká konkurence. Nu vot, vše nemusí být špatné co k nám přijde z východu. Sluníčko tam odtud, přichází každé ráno též. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Dohánim rest. Jak to, že jsem doteď nehodnotil tuhle dvojku z níž Zajíc se nebojí, jen když tu neni ten vlk a ta sova a Vlk volá "Né dědo mrázi, né dědo mrázi!", což je úsloví, který používám pokaždý, když se mi něco nepovede a s ohledem na okolnosti nemůžu mluvit sprostě. Za mého dětství nepřekonatelná večerníčková klasika, která u mě válcovala (a dodneška válcuje) v oblíbenosti Toma a Jerryho silou bouracího bagru, se kterým Vlk prohání Zajíce za doprovodu skladby Popcorn (BTW celej seriál měl vždycky fenomenální hudební stránku). Vjačeslav Kotěnočkin na Kreml. První díl ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem odmala milovala- jedna z mých nejranějších (a dodnes nejkrásnějších) vzpomínek je její sledování u babičky v obýváku ještě na černobílé televizi. Pokaždé to stejné napjaté čekání na titulní větu a tak trochu i pošetilá naděje, že tentokrát jí nebude třeba... Té ušaté bestii prostě nešlo fandit a Vlk... Vlk je TAK ZKAŽENÝ! :D <3 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia moja detská srdcovka, ktorú si kedykoľvek môžem zopakovať. Klasika ruského animovaného filmu, ktorá potešila vo svojej dobe mnoho detí, ale aj dospelých. Jednoduché ale zaujímavé príbehy, niekedy aj trochu poučné, musíme si uvedomiť rok vzniku, určite zaujmú aj dnes a nenechajú nikoho chladným. Takže hor sa za dobrodružstvom chytrého zajaca a ako to už býva, hlúpeho vlka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin napísal o svojom živote i autobiografickú knihu "No počkaj, Kotěnočkin" - píše o svojej nechuti vyrábať ďalšie príbehy série a že jeho inšpiráciou k nakresleniu seriálu bola "disneyovka" Bambi (1942). (Raccoon.city)
  • V roce 1984 byla vyrobena elektronická hra Electronika IM-02 „Jen počkej“, byla k dostání i v socialistickém Československu. (sator)

Reklama

Reklama