Reklama

Reklama

Juru juri

(seriál)
  • Japonsko Yuru Yuri (více)
Trailer
Japonsko, (2011–2015), 13 h 48 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Namori (komiks)

Hrají:

Suzuko Mimori, Tomomi Jamakawa, Sajori Išizuka, Emiri Kató, Jošimicu Šimojama, Mai Tódó, Rjóko Širaiši, Maaja Učida, Juka Ócubo, Rumi Ókubo, Aki Tojosaki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Recenze uživatele Larky k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2011) (S01) 

To, co nezvládl A Channel, to co se nevedlo ostatním Anime (ať už byli podobně zaměřeny, či nikoliv) a co jsem celý rok marně mezi nabídkou novinek hledal - totiž pořádný komediální seriál je tu a dokazuje, že čekání a hledání se jednoznačně vyplatilo. Parta slečen, jmenovitě Akaza Akari, Toshino Kyouko, Yoshikawa Chinatsu a Funami Yui začnou okupovat bývalý klubový house hochů a holek kolem čajů a založí vlastní klub zábavy. Od té chvíle se rozjíždí vynikající sled skečů, perfektně vypointovaných vtipů, skvěle trhlých a příjemných charakterů, kdy sice občas se dostáváme na linii trapna, aby jsme to ale zase rychle vrátili do kolejí skvělého Yuriovského komediálního stylu. Parádní dvanáctidílná serie se skvělým openingem je jedním z největších a nejmilejších překvapení a zároveň jedním z nejlepších seriálů roku. Toshino Kyouko rulezzz ...lepší 4* zcela po právu. ()

♪♪ (2012) (S02) 

Minulý rok mě svým vtipem první Yuru Yuri nadchla a prohlašoval jsem ji za nejlepší komediální Anime roku 2011. Druhá řada ovšem jen těží z úspěchu svého předchůdce a není ani zdaleka tak kvalitní. Jasně, jsou tu stejné postavy a ty jsou pořád stejně střelené. Jenže to, jak s nimi v komediálních momentech scénář nakládá se poměrně liší. ------ Často se totiž stává, že vtip jaksi vyšumí do ztracena. Občas postavy prohlásí něco, co celou scénku zabije a některé vtipy si svou tupostí a nudností seriál opravdu snad ani nezasloužil. ------ Celá druhá řada Yuru Yuri mi přijde jen jako ztěžka dýchající a v posledních dílech už poněkud dodýchávající komediální kreatura, jež někdo po svěží první řadě nasílím vypustil do světa, protože by se to, díky jménu, mohlo prodávat. Pár solidních vtipů v každém díle tomu upřít sice nemohu, ale jinak je to zcela zbytečný a zbytečně zdlouhavý přídavek. Lepší 2*. ()

San Hai! (2015) (S03) 

Naivně jsem doufal, že třetí sezóna Yuru Yuri zapomene na nepovedenou druhou a naváže na to dobré v té první. A stal se pravý opak. -------- Hai má zcela a naprosto totožné problémy jako její předchůdce. Je v ní málo veselých situací a ty, které obsahuje jsou recyklací těch z předchozích a jsou neuvěřitelně nevtipné. ------- Celkově působí jako nevtipné a nudné slice of life. Přitom první řada startovala jako čistě komediální Anime a dělala to víc než dobře. Vše dál už je jen recyklační beznaděj, která v Hai začíná být opravdu otravná. Slabé 2* ()

Reklama

Reklama