Reklama

Reklama

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to bol skutočne silne emocionálny zážitok - o to horšie, že takéto veci sa aj reálne v Indii diali. Film pôsobil prudko realisticky, hoci občas to bolo naozaj extrémne a toho násilia pri mučení tu bolo fakt až príliš (nie každý má na toto žalúdok). Ale každopádne, bola to výborná dráma s výraznou dejovou líniou, ktorá mala kvalitný spád aj s prekvapivými zlomami. Jediné, čo mi tu tak trochu prekážalo, bolo to, že to všetko pôsobilo až príliš kontrastne - len čierna a biela, nič medzi tým. Zaslúžené 4*! ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Já jsem prostě zvyklý na něco jiného. Oceňuji, že film chce vzdát hold právníkovi a soudci, který měl celý svůj profesní život čisté svědomí a snažil se bojovat se zastaralými a nespravedlivými přežitky. Pokud však mám hodnotit film, jak baví a působí, tak jde o přeháněné dílko se spoustou patosu. Přestože jsem měl tu čest se snímkem o tak dlouhé stopáži, překvapivě jsem se skoro nenudil, ale je to zbytečně přehnané a postavy jsou tak říkajíc černobílé. ()

Sefik 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale indické filmy s velice silným tématem téměř vždy kazí 2 věci - přehanná délka s tím, že v první hodině se vůbec nic neděje a vtíravé národní songy. Nebýt toho, nezaváhám a jdu do plných, tento film je dost dobrý psychický masakr, který se z hlavy jen tak nevypaří. ()

Reklama

Reklama