Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Carlton Flynn zmizí přesně 17 let potom, co se ztratil Stewart Green, a mezi lidmi, kteří jsou s oběma muži nějak spojení, to spustí řetězovou reakci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Dalsi serial Cobena. Opet se tu objevuji nektere stejne prvky a herci jako ve vsech jeho ostatnich serialech. Reseni ale melo logiku a zapadlo do deje, celkove to bylo napinave. Co mi ale nesedlo, byla naprosta nelogicnost toho, ze vsichni ziji 17 let na jednom malem meste, ale vubec o sobe nevedi - to je naprosta kravina. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Coben je klasik thrilleru, stejně jako Nesbo někoho baví a jiné ne. Že se Netflix pustil do minisérií podle jeho knih je pro mě milé překvapení, i když jsem byla z počátku skeptická. Ale povedlo se. Jasně, má to odchylky, místy se to vleče a je to možná zbytečně natahované, ale do pozadí k práci, úklidu, nebo jen válení se v posteli s hrnkem horkého čaje se to dá. Zkouknuto na jeden zátah po chirurgickém zákroku v puse, kdy mě to hezky odvedlo od myšlenek na bolest. Pro fanoušky ne úplně akčních a brutálních thrillerů ideál. Twist na konci je zpracovaný skvěle.  Moje hodnocení: 7/10 ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mě bavilo. První půlka víc jak druhá, ale šlape to celou dobu a nenudila jsem se. Spousta postav, kde každá ukáže svůj střípek a postupným prolínáním děje se skládají dohromady. Nezkoumala jsem, jestli vše dává logiku, nijak zvlášť jsem nedumala nad tím,  jak to bylo (ale byla zvědavá). Jen jsem vypla a konzumovala děj. Prostě režim  - dobře se na to dívá a odsýpá to. Dobré to bylo! ()

Marykus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku natažené, ale za to kvalitně zpracované. Námět, podle mě, prostě nebyl nic moc - nic nového ani revolučního. Zachránil to až pak dobře napsaný scénář a produkce obecně. Herci nijak filmu neuškodili, ale ani to nijak nadprůměrně neposunuli aby se toto za mě dostalo na 4*. Ovšem, kdyby toto byl trošku delší film, pocity a následné hodnocení diváka by asi byly jinačí. Dalo by se to podle mě nacpat do 150 minut a v tom případě by napětí připomínalo Gone Girl, ale nějak moc se to prostě roztáhlo. Člověk by Stay Close rád sloupl jako jedno sousto, jenže málokdo si najde čas celý den. A to za mě nebylo dobře. Místama jsem se nudil víc, než bych chtěl. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Ucházející detektivka se zajímavými postavami a koncem, který se mi fakt líbil, což se mi u autora (nečtené) předlohy stalo opakovaně. U některých vedlejších postav mi přišlo líto, že nemají víc prostoru nebo je hraje slabší herec (fotograf). Jediný fatální průser seriálu je extravagantní pár sociopatů, kteří do seriózní detektivky prostě nepatří a trpěl jsem, kdykoliv se objevili na obrazovce, totálně mimo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení seriálu probíhalo v anglických městech Blackpool, Manchester, Sutton a v lokalitách Silver Jubilee Bridge Runcorn a Knowsley Safari. (GASTON73)

Reklama

Reklama