Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Realitní makléřka Nia Moore (Rukiya Bernard) má za úkol najít pro svého klienta Juliana Thompsona (Dewshane Williams) ideální nemovitost pro developerskou firmu, kterou zastupuje. Julian, který za Niou přišel s už dost konkrétní představou, by rád koupil penzion otce Nii. Ten by rád brzy odešel do důchodu, a tak se mu představa prodeje zamlouvá. Ne tak Nie, která si není jistá, zda by neměla převzít rodinný penzion sama, nebo ho prodat, ale rozhodně ne velké společnosti, kterou Julian zastupuje a která by jejich rodinný penzion změnila k nepoznání. (chrispe)

(více)

Recenze (3)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Ty vánoční filmy na netflixu opravdu stojí za to. Nějaký makléř co chce koupit něaký hotel nebo co to bylo . 40% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Strašně divní hlavní hrdinové. Zvlášť on měl v zadku vražený pravítko, byl dost křečovitý a často měl dost prázdný pohled. Ona za mě miss sympatie taky nevyhraje a ten táta? To byla taky taková divná figurka. Vizuálem se to nevymykalo průměrnému vánočnímu filmu, tam to za mě bylo cajk. Tyhle filmy, jelikož jsou většinou jak přes kopírák, stojí na sympatiích hlavních hrdinů a to tady za mě moc nevyšlo. ()

Reklama

Athree 

všechny recenze uživatele

Inu, nedivím se, že tento film vám Netflix nedoporučí. Bohužel má posedlost vánočními filmy mě dovedla až k tomuto "snímku". Celý příběh a scény nejsou nijak špatné - klasické netflixovské rychlokvašky, co je ale ovšem tragické, jsou některé herecké výkony. A to konkrétně představitele Juliana (Dewshane Williams), po tomhle filmu beru pomyslnou trofej nejhorší herce Daveedovi Diggsovi (seriál Snowpiercer) a předávám ji Williamsovi, naprostá katastrofa. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama