Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obávaný bandita Pépé le Moko z alžírského Casbahu zahyne při přestřelce s policií. Jeho gang se rozhodne vybrat novým nástupcem jediného žijícího příbuzného, Antonio Lumaconiho z Neapole. Antonio, jenž si jako profesor hudby vydělává na živobytí pouličním hraním, brzy obdrží dopis, že se má stát novým šéfem skupiny. V domnění, že ho volá profesionální hudební těleso, sbalí noty a celý natěšený vyrazí vstříc nejúspěšnějšímu angažmá jeho dosavadní kariéry. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Bláznivá parodie čtyřicátkového střihu, naplno těžící z nedorozumění, které po vzoru Lelíčka ve službách Sherlocka Holmese pečlivě rozvíjí k dokonalosti. Komik Totò, se kterým jsem se prostřednictvím tohoto filmu setkal prvně, umí legračně kroutit očima, a je herecky i tanečně velmi zdatný. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Totò patrí medzi populárnych talianskych ľudových komikov, ktorý natočil nespočetné množstvo filmov rôznych kvalitatívnych úrovní. Všetko záviselo od scenáristického umenia, ktoré mu umožnilo vyniknúť v situačnej komike ale hlavne vo virtuozite jeho verbálneho humoru. Tu sa zostalo kdesi v polovici cesty, ale o vtipné situácie aj tak nie je núdza a o zábavu je postarané. Tretie hodnotenie a druhá recenzia. ()

Reklama

Reklama