Reklama

Reklama

Ve špatný čas na špatném místě

  • USA Wrong Place
Trailer 1

Frank (Bruce Willis), bývalý policejní náčelník malého městečka, se ocitne v hledáčku pervitinového krále, který se ho snaží umlčet dřív, než bude moci podat očité svědectví proti jeho rodině. Jakmile je ale ohrožena Frankova dcera, zjistí drogový král, že má proti sobě víc, než si přál. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Pokyn od režiséra zněl jasně: "Hele, Bruci, tu ohavnou zelenou nepadnoucí flanelovou košili za 10 doláčů můžeš zničit, klidně se v ní vyválej i po zemi, je to fuk, stejně je hnusná." A Bruce úkol splnil... Na tomto filmu je špatně asi úplně všechno - casting, herecké výkony, scénář, režie...jednu hvězdičku dávám za  kameru - občasné průhledy přes trávu zajímavé a za krajinu v Alabamě... Otázka zní, jak hluboko hrdina z Nakatomi Plaza ještě může klesnout.... ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle si upřímně zaslouží hnědého bludišťáka. Že Brumla Vylíž poslední roky hraje jen v úplných lejnech a jako by tam vlastně ani nemusel být, to se normálně ví. Tady sice hraje asi 10 minut stopáže, takže má trochu větší roli, ale ono je to vlastně jedno, protože takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Už v nějaké páté minutě je zcela zřejmé, že tým, který stříhal film, pravděpodobně nedokončil školu. Všechny střihy na sebe navazují stejně hezky, jako když se snažím podepsat do sněhu. Mimo hnědištáka si film zaslouží ještě další ocenění, protože takhle imbecilního záporňáka jsem teda neviděl roky. Dost možná je tento nejlepší z nejhorších. A všichni ví jakou kvalitou filmů se mučím. Dostat se takhle nízko na mém žebříčku není vůbec jednoduché. Co si ještě zaslouží komentář jsou mimořádně špatné počítačové efekty. I když pro tento film byly potřeba pouze v případě střelných ran a výtrysků krve z nich, je až do očí bijící, jak špatně je to provedeno. Tady se film skutečně dostal na úroveň Asylum. Scénář si komentář ani nezaslouží, ale je až kupodivu, kolik se za těch 90 minut objevilo ve filmu takových drobných debilit. Jakože například na místo činu dojede policejní vůz, vyleze fízl a holýma rukama sebere revolver a strčí si ho za kalhoty. Nebo třeba postava policejního kapitána je bravurně špatná. Je úplně vidět, že na filmu pracoval profík vedle profíka. A stejně jako vrána k vráně sedá, tak průjem se k hovnu lepí. Ten úžasně nahnědlý průjem zde obstarává český dabing. Jestli za tohle ti lidi dostali zaplaceno, tak to mě teda poser ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já to tedy nechci nějak přehánět, nicméně v tomto případě musím uznat, že Wrong Place patří rozhodně k tomu lepšímu, kde se za posledních pár let Bruce Willis objevil, a i když je to tedy pořád slušný peklo, tak prostě těch pár pozitivních bodů jsem zde zaznamenal, a to mi bohatě stačilo k tomu, abych tentokrát nehodnotil pro Willise obvyklou 1*, případně rovnou Odpadem!, ale mohl se rozšoupnout pěknými dvěma* a nebýt několika fakt zcela zbytečných fatalit, které ve výsledku film degradují na hloupou komedii, tak to mé hodnocení mohlo být ještě i klidně štědřejší. Každopádně co tedy nemohu této podívané rozhodně upřít, je velmi slušný spád, kdy mi to celé uběhlo jako voda, za což může především minimum hluchých míst, pořád se něco děje, i když tedy častokrát i na velmi nízké úrovni, ale s tím už musí potenciální divák tak nějak počítat, zásadní prostě ale je, že to nenudí, a to je fakt. Zápletka, postavy a prostředí, kde se to celé odehrává, pak patří k tomu nejtuctovějšímu, co si lze asi představit, na druhou stranu tento typ filmů mi sedí a baví mě, a tvůrci tu hlavně naštěstí nenapáchali až příliš takové škody, aby to v rámci možností vůbec nefungovalo. Takže ano, je to tuctové, je to laciné, je to krutě obyčejné a nevýrazné, zároveň ale i nenudící a s notnou dávkou tolerance vůči pořádným nesmyslnostem, jako především nesmrtelnost většiny přítomných postav, si to lze i v celku užít. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis si svoju kariéru zakončil sériou nezmyslov, ktoré mu mali pomôcť platiť hypotéky, čím si trochu poškodil reputáciu, na druhej strane svojou účasťou viditeľne ukazuje, čo to znamená treťotriedny herec. Lebo tí ostatní okolo neho pôsobili skôr ako náhodní okoloidúci, päťkorunový komparz, možno aj bezdomovci. Záporák sa hral na tvrďáka, no nakoniec vyvolal dojem, akoby natáčal novú verziu Sám doma. Zároveň film ponúka návod, ako zvládať chemoterapiu s hustým három. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľká slabota aj na pomery novodobých Willisoviek. Stokrát videný predvídateľný príbeh bez väčšieho prekvapenia, nevýrazní herci, chabí záporáci, nulové napätie, hnusné CGI streľby ako z Asylum filmov, technická stránka na úrovni televízneho filmu. Willis má síce pomerne veľkú úlohu, no filmu je to paradoxne viac na škodu než na úžitok keďže zdravotne už Bruce nevyzerá najlepšie ( takmer celý film odohral s 1 výrazom a režisér si viackrát aj v krátkych scénach s ním pomáhal častými strihmi). Chcel by som niečo pochváliť, ale s výnimkou postavy černošského šerifa, ktorý dokáže aspoň miestami pobaviť, vlastne nie je čo. 1* a 15% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Auto, ktoré šoféruje Chloe (Ashley Greene), keď ide k ocovi, má na volante znak Chevrolet, no v prestrihu vonku v minúte 14:47 má znak Volkswagen. (Budisovie)

Reklama

Reklama