Reklama

Reklama

Nati morti

  • USA Born Dead

Obsahy(1)

Luna (Ingrid Monacelli) je mladá balzamovačka se zvláštní vášní pro vše, co se týká smrti. Jednoho dne najde během výletu v lese dvě těla. První je mrtvá žena, druhé je muž, který ještě sotva dýchá. (JasonCZ)

Recenze (7)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu prachsprostá amatérština s tak ohavnou ruční kamerou, že by se za ni patřilo onomu "kameramanovi" pracky přerazit. A samozřejmě naprosto mozkorvoucí zápletka, což se ovšem u takového druhu filmu jaksi předpokládá. Na druhou stranu si však po opravdu idiotských (a idiotsky natočených) úvodních scénách film přeci jen získal nějakou tu mou pozornost a vyklube se z něho nakonec hodně ujetý (= zajímavý) bizár. Navíc v hlavní roli nekrofilní a sadistické "patoložky" sympaticky exhibuje jedna moc moc pěkná ženština, s vizáží i fluidem vyžilé a zvrhlé prostitutky. A jezdí v Yeťákovi, což je myslím taky docela zajímavost. Aspoň já jsem tedy dosud v žádném italském nekrofilním thrilleru Yeťáka neviděl... Vlastně jsem asi v žádném filmu ještě Yeťáka neviděl. Tedy ne že bych byl nějak fixovanej na Yeťáka, popravdě bych ho nechtěl ani zadarmo, ale jezdím s ním občas v práci. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Smutná psychopatka onanuje pri mŕtvolách, krvi, končatinách a my tak vidíme horor, kde má byť všetko odporné povýšené na umenie. Hudobne, strihovo sa to ešte dalo zvládnuť, ale sexuálna predátorka v závane oxidácie rozkladaných tiel, ktorá sa pri ukájaní nad mršinami zamiluje do sériového vraha, to je už na veľmi obmedzené publikum. Film je amatérsky, čo sa snaží vyvážiť surovými scénami. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalšia gore-nekro lahôdka. Luna je umelkyňa posadnutá smrťou a vypchávaním zvierat. Jedného dňa narazí v lese na mŕtvolu ženy a jej raneného vraha. Aby si vyskúšala svoje umenie v praxi, rozhodne sa, že si obidvoch nechá. A budú nasledovať príjemné porcovačky s mnohými chutnými scénami, pri ktorých bude Luna dosahovať jeden orgazmus za druhým, dokonca za výdatnej pomoci práve vyrezaných orgánov. Romantika, pri ktorej dvaja magori zmenia svoj dom na bitúnok, pretože, ako hovorí Luna, smrť je anjel túžiaci po láske. Geniálne. Zatiaľ sa jedná o Visaniho najzvrátenejší film, a aj keď sa to na takého Mariana Doru ešte nechytá, som rád, že robí pokroky vo svojej tvorbe. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...NIC NEUMÍRÁ VŠE VYTVÁŘÍ ŽIVOT...Tenhle film rozhodně není určenej pro běžný filmožrouty ale jde spíš o kousek pro fanoušky drsnějších(gore, torture, necro) snímků. Jde vyloženě o nízkorozpočťák, kterej mnohý odradí hned od začátku svým vizuálem a prací kamery. To jsou pro mě malý věci na obdobný filmy jsem zvyklej takže s tímhle jsem neměl sebemenší problém. Musím se ale přiznat, že na to jak jsem se na ten film těšil tak jsem ve výsledku lehce zklamanej. Čekal jsem větší prasečinky, víc nechutností a rozhodně větší krvavej masakr. Z porcovačky těl si toho divák až tak moc neužije. Alespoň já bych si přál aby se režisér Alex Visani ještě víc odvázal. Gore je sice obstojný ale na můj vkus je ho tam prostě málo. Takže když to shrnu pro normálního diváka nekoukatelný a ty co si v podobných řezničinkách libujou(jako já) to asi na prdel neposadí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po těch úvodních scénách, kde chlap zabije ženskou, jsem to chtěl vypnout, protože takhle rozklepanou kameru, jsem snad ještě neviděl. No, nakonec jsem se přemohl a pokračoval dál ve sledování, páč mě zajímalo, jak moc ujetý to teda bude. A musím říct, že z toho byla nakonec dost úchylná a bizarní podívaná. Nejvíc mě asi dostalo, jak si to ženská udělá za pomocí čerstvě vyndaných orgánů z mrtvoly, to byla fakt chuťovka. Obě postavy nehrají špatně, prostředí je celkem fajn, nechybí zde porcovačka a v závěru i slušná scéna uříznutí jazyka a ucha. Nebýt té dementní kamery, která dostala epileptický záchvat po každé, když došlo na nějakou menší akci, tak bych ty tři hvězdy dal. (26. hodnocení, 7.komentář) ()

Reklama

Reklama