Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dálnici se znenadání zřítí kontejnery pro leteckou přepravu, v nichž je objevena mrtvola a barva na padělání bankovek. Semir pátrá po pachatelích a neví, že se v případu angažuje i jeho budoucí kolega Jan Richter. Navíc je na něj nastražena lest, která má odvést jeho pozornost od skutečných zločinců... (oficiální text distributora)

Recenze (20)

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl teda krest ohnem toho mladyho nagelovanyho blbecka proste nemuzu ani videt ale to uz jsem psal jinde nicmene tady ho aspon Semir docela slusne stira a nema tady ten idol vsech patnactek az takovej prostor jinak prumernej pilot mira prehnanosti nijak nevybocuje litajici kontejnery padaji na dalnici protagonisti filmu si davaji fajt zaveseny na vlajicim uvolnenym jerabu jedouciho hasicskyho auta no proste takova typicka Kobra 11 se vsim vsudy ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu nastupuje nový parťák Jan Richter. Oproti předchozím kolegům je Jan více "fyzický" a ovládá všemožná bojová umění, a tím pádem se tak dostanou na scénu i klasické bitky jeden na jednoho. Taky je Christian Oliver takový ten klasický manekýn, takže lákadlo na ženské... :). Křest ohněm ale nestojí na něm, ale na jednom z nejlepších záporáků, které dokázala Kobra ve své historii vygenerovat, a to je mafiánský zabiják Tscherny. Jeden z mála záporáků, který se dokázal udržet ve vícero dílech, a v jeho případě i napříč sériemi. Není divu, protože je to na poměry Kobry opravdu dobře napsaný a zahraný padouch. Tento pilotní film je tak ve výsledku určitě lepší, než třeba Štvanice, protože nabízí lepší akci, příběh i záporné postavy. Také je tu povedená vedlejší linka s Bowlingem. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhá léta mě mátlo absolutní vynechání jakéhosi důstojného rozloučení s postavou Toma a v úvodním pilotu 7. řady se nám téměř hned objevil na obrazovce Chris, coby nový Semirův parťák. Přestože zrovna jeho mnozí moc v lásce neměli, já mám Christiana Olivera rád do teď, je totiž jedním z mála, jež se prosadil i mimo Kobru a hlavně mimo Německo a je o něm semtam slyšet i nyní. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po obľúbencovi králikovi, prichádza nie až tak obľubený Richtár v nie až tak podarenom štartovacom dvojdieli, avšak vynahradzuje to záporáková pravá ruka (menovať ho nejdem keďže dnešný politicko korektný svet je schopný aj totok chápať ako cicizmus), perfektná záverečná pasáž na hasičskom aute a nočné vykrádanie. Hej a prvýkrát sa tu objaví legendárna vedľajšia postava kobry 11 a to maestro Hartmuth. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama