Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andréovu a Semirovu pozornost upoutají dvě skupinky motocyklistů na dálnici, které zapříčiní dopravní nehodu. Motorkáři jsou vyslýcháni: musí ale být propuštěni na svobodu, protože jim nebylo nic dokázáno. O něco málo později se najde ukradené LKW. André a Semir zde objeví i ztracené motorky a obě události se náhle spojí. Oba tuší, že se tu něco koná, ale co? Po rozsáhlých pátráních policisté zjistí, že v jednom starém průmyslovém areálu se koná nácvik akce k osvobození těžkého zločince Wilkena z vězení. Během úniku trestance má na obou stranách dálnice vzniknout zácpa, které jim vyklidí dálnici. Převrácené LKW má transport se zločincem zastavit. Všechno jde podle plánu až do doby, než se k tomu dostanou Semir a André. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak další útěk vězně na dálnici... Teda ta závěrečná akce a hlavně Andrého let vrtulníkem byl opravdu divnej... Ale co je to seriál, takže to takto muselo dopadnout... ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podprůměrný díl. Zapamatovatelná je jen závěrečná akce, jinak je to slabota, zejména po dějové stránce. A toho jeřábníka bych rozhodně nenechal na svobodě, sice zachránil Semira, ale to nemění nic na tom, že spolupracoval s těmi zločinci až do poslední chvíle. Kdyby se tam neobjevila policie, tak by se proti nim neobrátil. Navíc to nebyla sympatická nebo zajímavá postava, takže linie s jeho rodinnými problémky mi byla ukradená. Sorry za ten spoiler. K 23 let staré epizodě Kobry 11 :-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Při přepadení transportu vězně je červený Transit s policisty zmačknut drapákem, ale například při vyjetí Audi jen pod drapákem Transit visí a není zmačklý. Nejlépe je to vidět, když gangsteři míří na policejní vozy, nebo když vedou Wilkeho. (marcel5)
  • Nájezdová rampa se po použití trochu rozpadne. Když Audi vyrazí, je nájezdová rampa v pořádku a náklaďák leží kousek za ní (při převracení to vypadalo na pád dále a víc vlevo). (marcel5)

Reklama

Reklama