Reklama

Reklama

Deník gigola

(seriál)
  • USA Diary of a Gigolo
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Gigolo poruší základní pravidlo a zaplete se do rodinných záležitostí klientky, které mu převrátí život vzhůru nohama. Tenhle džob a láska prostě nejdou dohromady! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Bavila mě zajímavá hlavní zápletka, nevšední prostředí, postava Julie a garderoba Minou. Bohužel herecké výkony (Flor, Emanuel, Lino, někdy Julia), nedostatečná chemie mezi Emanuelem a Julií, šablonovitost postav (Victor, Lino), scénář, který patlá dohromady páté přes deváté a nesmyslný konec podráží nohy jinak slušnému nápadu. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko, nečekané. Mě bavily neokoukané obličeje, nepokérovaná těla, což v dnešní době hodnotím jako ryzí zázrak, čistou krásu, která nepřímo trestá současnou, obřidlivou, lacinou módu rozpitých, nevkusných a všudypřítomných kérek alá Leopoldov, po zásluze.  Lehkou, ale svižnou argentinskou telenovelnost seriálu odpouštím, s chutí jsem si užila kriminálku, která není skandinávská a plná nepohledných lidí. Jedná se o pohodové, lehce pikantní, osvěžení do listopadové plískanice, stará v roli Minou neměla chybu, Ježíše trefili taky dobře, oceňuji, že chlapec hraje, Júlia je taky fajn a Ana? Tož tak z takové dračice by se tady pánové oloupali, její temperamentní, alkoholické výstupy neměly chybu, byla výborná! Možná trochu nadhodnotím, ale činím tak s chutí. Divák už po první částí usoudí, jestli se pustí dál a ano, mohlo to být kratší, ale na druhou stranu, dívalo se na to tak dobře, že času nelituji. ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

dostaly se ke mě smíšené - nadšené i naštvané reakce od lidí, kteří tohle viděli a tak jsem si řekla, že si to pustím taky. Do pozadí, což úplně ve španělštině nejde, takže jsem na to nakonec musela koukat pořádně. A ztratila jsem tak 8 hodin svého života, naprosto zbytečně.  Jasně, člověk asi nemohl čekat něco převratnýho už podle názvu, ale někteří se oháněli tím, jak je kriminální linka seriálu propracovaná. A ne, není. To, že se v seriálu na pozadí vztahů všichni se všema a sex za peníze odehraje vražda a my celou dobu sledujeme vyšetřování je spíš ubíjející, než napínavý, protože každej kdo má trochu nakoukáno a načtěno v krimi žánru uhádne hned kdo je vrah a pak už se jen nudí.  Emanuel je možná hezkej chlap, ale hrát neumí - jeho drama scény byly tak přehrávaný, že mi způsobovaly záchvaty smíchu a celej ten scénář je jedno velký au.  Když pomineme samotný příběh, kde matka zaplatí gigolovi, se kterým spí, aby se sblížil s její dcerou, protože s ní nemá žádný bližší vztah, tak uvěřitelnost toho, že se borec, kterej žije v luxusu zamiluje do šedý myšky, která tahá jen volný šaty a dělá uměleckou školu je tak strašně pravděpodobný, že větší klišé už to být nemůže.  Tohle je tak strašně toxickej bizár, že člověk, kterýmu se to líbilo a nadšeně to bude doporučovat dál, nemůže být zdravě smýšlející jedinec.  Ke konci a rozuzlení toho, kdo je vrah se vyjadřovat ani nemá smysl - jednak mi to bylo jasný hned, ale je to tak strašně nedotažený, nedomyšlený a zpackaný, že to fakt nemá význam.  Jediná postava, ke které jsem si jakš takš vytvořila vztah byla Minou - bordelmama a galeristka v jednom, u které mě bavila její visage a outfity.  Jinak mi byli všichni tak nějak jedno... Moje hodnocení: 3/10 - za Minou, sem tam hezkej vizuál a snahu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukočírovat tohle všechno, aby se to nezbortilo jako domeček ze stébel trávy, tomu říkám umění. Celkově na mě ten seriál působí velmi artistně- pouze a jen v dobrém slova smyslu. Výkon hlavního hrdiny hodnotím coby naprosto vynikající- tolik poloh a všechny jsem mu uvěřil. Do toho ten jeho zjev a oči…nejen tahle volba se tvůrcům mimořádně povedla. Výborná byla i představitelka Minou, moc se mi líbila herečka v roli Any, vůbec všechny party odehráli herci bravurně. Bavil mě příběh, líbilo se mi to vizuálně, jsem rád za rafinovanou i přiznanou erotiku. Víc podobných seriálů, prosím. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, vrah je nejistý až do konce, herci jsou nepřehlédnutelní. A pak to spousta věcí ničí. 10 dílů je víc než moc, stačily tak čtyři. Natahované tím nejhorším způsobem, a to je telenovela a červená kni-hovna. A vůbec pro mě nebylo uvěřitelné, jak se "značkový" gigolo smrtelně zamiluje do mladé holky, malé šedé myšky, nezajímavé a nehezké, téměř s dětským výrazem. A obětoval tomu svůj dosavadní "úspěšný" život. To bylo dost za hranou. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno