Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak, a teď k tomu mám napsat komentář... Já jsem měl s tímto filmem na jednu stranu problém, protože mě na rozdíl od jiných nepřitahuje násilí na ženách, ale na stranu druhou jsem sám sebe přistihl při tom, že se místy usmívám nad použitým humorem. A teď si nejsem jistý, jestli se už ze mě stává nenávratně narušený jedinec, nebo jen tvůrci zkušeně cílili na cynické svině (kterýmžto tvorem jsem už velmi dlouho). Doufám v druhou možnost, ale pro jistotu se budu radovat nad tím, že jsem jakožto kripl dokonale neschopný stát se kanibalem, a nad tím, že sám vypadám už na pohled nejedle. Jelikož v dnešní době jeden nikdy neví... / Poučení: Vždycky se zajímej o původ masa. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně sedlo a krásně se mi to trefilo do nálady. Mám rád, když mě film překvapí, klame tělem nebo nabídne, něco trochu jiného. A tohle mi dal tento film. Režisérka Mimi Cave odvedla parádní práci a byla radost sledovat to, co mi naservírovala. Cave přináší hodně sebevědomý film, který si je moc dobře vědom toho, čím ve výsledku je. Mnozí v tom uvidí realistický pohled na randění v době randících aplikací, někdo v tom uvidí černou komedie plnou absurdního humoru a přepálených hlášek, a pro mnohé to bude nechutný horor. Já si užil od každého trochu. Se vším dobrým a špatným. Film má krásnou vizuální stránku a moc hezky se na něj kouká. Líbilo se mi jakým způsobem funguje střih, a taky kamera od Pawla Pogorzelskiho, která střídá netypické úhly a zajímavým způsobem se pohybuje. Určitě bych rád vyzdvihnul soundtrack, protože je správně přepálený a pomáhá dotvářet atmosféru. A pak tu je ústřední dvojice. Sebastian Stan si celý film ukradl pro sebe. Stan je v této roli ďábelský a je na něm vidět, že se skvěle baví, přehrává a jde do každé scény na plno, že je radost ho sledovat. Daisy Edgar-Jones nemá, tak vděčnou roli, ale i ona předvede několik skvěle zahraných scén. Osobně jsem si film dost užil, a neměl jsem potřebu řešit logické lapsy a nebo jiné nedostatky. Fresh je povedený a zábavný film, u kterého se vyplatí moc neočekávat a nevědět. ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kanibalismus sice není zrovna můj šálek kávy, ale tahle černohumorná hororová romanťárna docela slušně funguje.Mohlo to být dokonce ještě lepší, kdyby se tvůrci sami nepřipravili o moment překvapení (stačí vidět poster) a trochu to nezkrátili.Skoro dvě hodiny je na takovou poměrně jednoduchou hříčku docela dost...70% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Daisy Edgar-Jones a Sebastian Stan majú natoľko parádnu chémiu, až mi bolo miestami ľúto, že Fresh nie je romantickým filmom (a to tento žáner neobľubujem). O to viac ma však bavilo pozerať sa na to, ako šialený doktor Steve bojuje medzi svojím zamilovaným a vražedným „ja“. Záver by som si však vedel predstaviť lepší a mrzia ma aj zopár nelogických krokov (hlavne zo strany Stanovej ženy a barmana). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama