Reklama

Reklama

Kami-sama hadžimemašita

(seriál)
  • Japonsko Kami-sama hajimemashita (více)
Promo 1
Japonsko, (2012–2015), 9 h 48 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Julietta Suzuki (komiks)

Kamera:

Akemi Sasaki

Hudba:

Tošio Masuda

Hrají:

Naoko Sugiura, Megumi Nasu, Suzuko Mimori, Jui Horie, Masako Kacuki, Akira Išida, Šúta Morišima, Džun'iči Suwabe, Júdži Ueda, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Recenze uživatele Teelus k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2012) (S01) 

Milé, vtipné, romantické, nikterak zvlášť originální, ale přesto patří ve škatulce romance k tomu lepšímu, co jsem měla možnost vidět. Škoda jen, že se příběh zasekl ve fázi jakési předehry, neboť předloha má vcelku zajímavou zápletku, kdy se hlavní hrdinka skrze putování do minulosti snaží změnit Tomoeho osud. Anime tak postrádá jakýsi cíl a působí zbytečně prázdně, jen místy naznačuje další děj. Obecně se dá říct, že komu se líbil Inuyasha, bude se mu líbit i tohle, protože tu máme v podstatě to samé - tzn. prolínání světa démonů, světa současného a středověkého, kněžku, lásku - v současnosti i minulosti (a nechci úplně spoilerovat, ale přirovnání ke Kagome a Kikiyo je zde opravdu na místě), slušný humor i nějaký ten souboj. Oproti zmiňovanému Inuyashovi tomu ale chybí více zajímavých postav, protože ostatní charaktery tvoří kolem ústřední dvojice jen jakousi vatu, bez přímého podílu na příběhu. Celkově lepší průměr. ()

(2015) (S02) 

V podstatě se k tomu dá říct (bohužel i bohudík) to samé, co k první sérii. Za mne převažuje zklamání, neboť po jedničce, kterou jsem brala jako úvodník, jsem již čekala nástup komplikovanější zápletky, ale seriál se místo toho drží své sluníčkové shoujo strategie a opět ponechává skutečnou pointu seriálu jen v náznacích a nikam se nepohne. Neurazí ani nenadchne a nijak neláká k opětovnému shlédnutí, lepší průměr. ()

Reklama

Reklama