Reklama

Reklama

Kami-sama hadžimemašita

(seriál)
  • Japonsko Kami-sama hajimemashita (více)
TV spot
Japonsko, (2012–2015), 9 h 48 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Julietta Suzuki (komiks)

Kamera:

Akemi Sasaki

Hudba:

Tošio Masuda

Hrají:

Naoko Sugiura, Megumi Nasu, Suzuko Mimori, Jui Horie, Masako Kacuki, Akira Išida, Šúta Morišima, Džun'iči Suwabe, Júdži Ueda, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Recenze uživatele novoten k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2012) (S01) 

Podstata legendární fantasy Inuyasha pohledem extra pubertálním, romantickým a rozjíveným. Ne snad že by bylo snadné si zvyknout na fakt, že značná část postav většinu času huláká a blázní (a že to třeba u dua domácích bůžků trvá trestuhodně dlouho), ale ona emocionálně odvyprávěná mírumilovná pohádka si mě velmi brzy získala. Díky pohledu Nanami je v celém seriálu veselá jemnost a otesávání Tomoeho srdce je nejednou i dojemné. Za pomoci originálních vedlejších postav a telecích středoškolských gagů se dokonce míří až překvapivě vysoko s tím, že další příběh může v tomhle hranicemi nesvázaném světě směle cílit ještě výš. ()

(2015) (S02) 

Příběhově sevřenější, charakterově zajímavější a nepřekvapivě i napínavější a dobrodružnější. Díky tomu, že jsem věděl, do čeho jdu, mě už dva upištění prckové nemohli zaskočit, ani občasně nevrlý Tomoe zklamat. Prolínání rozjančených příhod na setkání božstev, dospělejšího výletu k vranám a v neposlední řadě řádně temně vykukující minulosti hlavního sluhy funguje takřka dokonale a posouvá druhou sezónu o chlup nad tu první. ()

Reklama

Reklama