Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla ale vydařená návštěva u strýčka. Jedna cesta do Ameriky a hned takové tóčo. Myslím si, že Jackieho postavě se o něčem podobném ani nezdálo. Příběh není žádné terno, ale tady o něj nejde. Slouží tu spíše jen jako takový doplněk, který se díky Jackiemu dá lehko přehlédnout, protože jsem se soustředila na jeho bojové umění a o to mi šlo, chtěla jsem si totiž vyčistit hlavu, aby se mi dobře usínalo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příběhová jednoduchost s hromadou dobré akce a špetkou humoru, která nedokáže urazit (hlavně si Jackie všechnu srandu nechává do klidných chvil bez mlácení lidí, což osobně preferuji v každém jeho filmu). Pro mě rázem jeden z jeho nejlepších a nejvyváženějších filmů. Proč taky ne, v Lamborghini se neprojede každý den, stejně jako nedostane nakládačku od nějakého pouličního punkera:). PS: klasické "nepovedené záběry" jsou plné zajímavostí a opět se u nich člověk skvěle baví ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No dějově od toho nemůžete čekat nic úchvatnýho, spíš naopak. Jedinej důvod, proč se na to koukat, jsou ty bitky a klasický zranění z natáčení při závěrečnejch titulcích. A ty lahve, co se tam s nima furt mydlijou, jsou z nějakýho divnýho skla. Moc rozbitnýho. PS: a první nelogická věc, co mě pobavila, byl ten kluk vozíčkář a měl gatě s prošoupanejma kolenama... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od názoru, že je tohle nejlepší Chanův film, bych já řekl, že je nejhorší. Dvě postavy mi tu lezly na nervy a souboje byly velmi chabé. Zdálo se mi, že Chan zde nevyužívá všechno možné jako je tomu v jiných filmech. Ale zase musím přiznat, že jsem jich zase tak moc neviděl. Nu a protože jsem popojížděl, měl bych dát odpad. Jenže to si film nezaslouží, protože pár scén ušlo. Takže dám tu dvacítku. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční komedie, na kterou se člověk může dívat pořád. Jackieho výkon je jako vždy naprosto brilantní. I když jsou všechny Jackieho "bitky" prakticky na jedno kopyto, vždycky dokáže nějaký ten nový chvat dokonale pobavit. Jedinou vadou filmu jsou až moc přemrštěné scény. Jinak ale klobouk dolů za Jackieho neústupné odhodlání natočit všechny nebezpečné scény bez kaskadéra i za cenu třeba oné zlomené nohy! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Príbeh sa síce odohráva v New Yorku, ale aby sa ušetrilo, nakrúcalo sa v kanadskom Vancouveri. (Puol)
  • Při natáčení ve Vancouveru v Kanadě si Jackie Chan zlomil pravý kotník, když skákal z pilíře mostu na vznášedlo. Navzdory zranění byl přítomen na premiéře filmu Drunken Master II (1994), která se konala ve Vancouveru tutéž noc. (SG-1)

Reklama

Reklama