foto

Eddy Ko

  • nar. 1937
    Čung-šan, provincie Kuang-tung, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Window Horses
2015 Marťan
2013 Something Good
2008 Kung-Fu
Largo Winch
2007 Nu ren. Ben se
Šílený detektiv
2006 Chung gik yan je
2004 Bao lie du shi
2003 PTU
Xiao
Yao ye hui lang
1999 Qiang huo
1998 Jiang jian xian jing
Smrtonosná zbraň 4
1996 San tau jin zi lei saam
1995 Rachot v Bronxu
1994 Da mo zu shi
1993 Bai fa mo nu zhuan
Bai fa mo nu zhuan II
Swordsman 3
Xian dai hao xia zhuan
Xie zi zhi mie sha xing dong
1992 Lie bao xing dong
Shen si guan
Xie zi
1991 Bok geuk cha lou
Du Wang
Snění o realitě
Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
1990 Di tou long
Jin pai shuang long
Te jing 90 II zhi wang ming tian ya (TV film)
Wu hui xing dong
Yi mei dao gu
1989 Gui gou ren
Liu mang chai po
Long zhi zheng ba
Shi mian mai fu
Tie dan xiong feng
Wo zai jiang hu
Xi ya tu da tu sha
Zhi zun wu shang
1988 Fa lu wu qing
Kong qiao wang zi
Xue Call ji
Yu yan nong qing
1987 Gan dan xiang zhao
1986 Heroes Shed No Tears
1984 Hong yun dang tou
1983 Boh ngau
Da lui toi
Smrtící souboj
Tian shi zhuang xie
1982 Qi men dun jia
Wu ye lan hua
1981 Fen ku lou
Jie dao sha ren
1980 Di yu wu men
Fei cui hu li
Hao xiao zi
Meč Osudu
Mistr úderu
San mao liu lang ji
The Thundering Mantis
Tian tang meng
1979 Die bian
Feng liu duan jian xiao xiao dao
Monkey Fist, Floating Snake
Šikmooký, buď ve střehu!
1978 Invincible Killer
Leng xue shi san ying
1976 The Big Family
1975 Gu huo nu guang gun cai
Hou sheng
Chu jia ren
Nu tao fan
1973 Gan jin sha jue
Lao hu sha xing
Nan zi han
Shuang long chu hai
The Angry Dragon
Wang ming lang zi
Wu lei hong ding
Ying xiong ben se
1972 Shi hou
The Invasion
Xue dou
1971 Ba shi zhan
Cai se jing hun
Dao Bu Liu Ren
Gui liu xing
San shi liu sha shou
Wu di tie sha zhang
1969 Jun zi jian
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace