Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

mortak 

všechny recenze uživatele

Tak tímto filmem Chan konečně dobyl Ameriku. A je to hlavně jeho kaskaderská one-man show, protože "záporáci" v první půlce jen tak mávají pálkami, zatímco ti v druhé půlce zase jen rychle střílejí a destruují. Zoufale tady chybí nějaký pořádný záporák, který by byl Jackiemu důstojným protihráčem. V epizodní úloze se sice objeví "asijská Maddona" Anita Mui, ale jinak tu chybí i obvyklý sidekick. Scénář je neuvěřitelně špatný, ale co s tím, když Jackie hází jeden kaskaderský kousek za druhým, a když se pak divák na závěr při titulcích dozví, že je dělal ještě s nohou v sádře... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

film má niekoľko výhod. trvá hodinu a pol no ubehne oveľa rýchlejšie. Akcia strieda akciu ktorá je skvelá, okrem záverečnej s tým vznášadlom ale i to má pár vtipných a dobrých nápadov. Súboje vyzerajú dobre, záporák je v podstate niekto úplne iný než sa na prvý pohľad zdá a to je najväčšie sklamanie. jednak nemá priestor a jeho záverečné vyradenie je podľa mňa odfláknuté. Ale 5* si to i tak zaslúži. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příběhová jednoduchost s hromadou dobré akce a špetkou humoru, která nedokáže urazit (hlavně si Jackie všechnu srandu nechává do klidných chvil bez mlácení lidí, což osobně preferuji v každém jeho filmu). Pro mě rázem jeden z jeho nejlepších a nejvyváženějších filmů. Proč taky ne, v Lamborghini se neprojede každý den, stejně jako nedostane nakládačku od nějakého pouličního punkera:). PS: klasické "nepovedené záběry" jsou plné zajímavostí a opět se u nich člověk skvěle baví ()

choze 

všechny recenze uživatele

RACHOTEM V BRONXU se Jackie po neúspěšných pokusech v 80. letech (VELKÝ ZÁVOD 2, OCHRÁNCE) konečně prokopal na americký trh, když tu s ním posbíral 32 milionů (dalších 56 milionů si připsal v Hong Kongu, kde se stal hitem roku a zařadil se mezi Chanovy největší hity vůbec). Při jeho výrobě Jackie nešetřil ani pitvořením a hláškami, pravidelně prokládanými brutálnějšími momenty (baseball s lahvemi, drtička dřeva), ani nápaditými, perfektně ochoreografovanými akcemi (bitka v doupěti gangu, kde mj. proskočí nákupním vozíkem) a šílenými kaskadérskými kousky (skok z nadzemního parkoviště na balkón vedlejší budovy) s neblahými následky (proslulé zlomení kotníku při skoku na vznášedlo, viz. tradiční závěrečný klip se songem o Jackiem. A vystřihl další extrémně zábavnou řadovou chanovku poloviny 90. let. Jejíž finále se - stejně jako pozdější TERČ (kde také mafiáni převálcují pouliční gang) - neobejde bez velkého vozidla a zrušeného baráku. Velmi příjemným bonusem je pak půvabná Françoise Yip (ČERNÁ MASKA). ()

pursuer 

všechny recenze uživatele

Ač je pointa filmu jakkoliv naivní a jalová, nelze upřít dobré ztvárnění některých rolí a dynamiku filmu, kterou maximálně oceňuji. Film upoutá a nepustí, to je náznak toho, že si to jen dvě hvězdy nezaslouží. Nejvíce se mi ale líbily ženské role, které byly komediální, když měly pobavit, a velmi emotivní, když vyžadovaly soucit. Pak je tu věc závěrečných titulků aneb zvorané scény, při které vyvstává otázka, jak to, že Chan ještě žije a jestli mu tohle sebemrzačení stojí za to. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Další dvě kaskadérky si zlomili nohu při natáčení scén s motorkami. (SG-1)
  • Herečka Françoise Yip si zase zlomila nohu při natáčení scény, kde jede na motorce přes zaparkovaná auta. Po ošetření v nemocnici naléhala, aby se mohla opět do natáčení zapojit. (SG-1)

Reklama

Reklama