Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

kitano 

všechny recenze uživatele

Ten najakcnejsi a zaroven najsviznejsie natoceny diel z celej trilogie. Podkial u predchadzajucich dielov si bolo treba na akciu obcas pockat, sem vam neda vydychnut. To je umocnene faktom, ze vedla Jackieho tu hra aj dalsia akcna superhviezda - Michelle Yeoh, a poviem vam, ze svojou rychlostou, ladnostou a kaskaderskymi kuskami obcas zatieni aj Jackieho. Proste FANTAZIA. V mojich ociach je Police story ta najlepsia akcna seria vobec. (10/10) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že se u tohoto pokračování chopil režie někdo jiný. Je to umírněné velice, ale to mi sedlo neskutečně do noty. Vytvořilo se duo Jackie a Michelle, není tu tolik monstrózních rvaček, ale je tu jedna obrovská přestřelka s mohutnými výbuchy. Rozhodně mě to pobavilo i trochu více než první dva díly, jelikož to má lepší scénář, který mi sedl do noty. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Další film Jackieho Chana u něhož se pro americké publikum zkracovalo. US verze v podání Dimension kratší o 10 minut. Jackie Chan a Michelle Yeoh pro tuto verzi nadabovali v angličtině sami sebe. Při scéně, ve které Jackie visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl zranění ramene (mluví o něm v Jackie Chan: Fast, Funny and Furious). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ve trojce si Jackie jako Kevin udělá výlet do komunistické Číny, kde dostane rovnocennou parťačku v podání skvělé Michelle Yeoh, která Jackieho docela zastiňuje. Samozřejmě nechybí nikdo z původního obsazení (Maggie Cheung jako Kevinova snoubenka May, Bill Tung jako Kevinův nadřízený strýček) a po pomalejším rozjezdu (tentokrát chybí nějaká úvodní akce nebo aspoň sestřih předchozího dílu) člověka čeká tradiční nálož bojového chaosu a žlutého humoru a velké finále zpátky v Hongkongu s helikoptérou a vlakem (s ozvuky Jackieho oblíbeného Friga na mašině). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)

Reklama

Reklama