Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by to dopadlo, kdyby konkurz na nového Bonda počátkem devadesátých let nevyhrál Brosnan, ale Jaskie Chan. Jenže když budu chtít bondovku, kouknu se raději na opravdového Bonda. Od Chana čekám něco úplně jiného. Pár humorných kousků tu je, ale čekat na první pořádnou rvačku celých 50 minut? Trochu zklamání. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bondovka v štýle Jackie Chana - poskakovanie, bitky, trocha humoru... . Jackie pobehuje po horách s holým pupkom, skáče z vybuchujúceho vrtulníka do zamrznutého jazera, prebehne cez bazén po nafukovačke, obhadzuje sa s protivníkom morskými ježkami, stvára vylomeniny na chodúľoch a zaparkuje auto skokom rovno na jachte. Ešte musím spomenúť pozoruhodné kreácie s rebríkom, to je typicky Chanovské. Stopáž je mierna, tempo v pohode, nápady vhadzované pravidelne. Extra pecka to nie je, ale stačí na bezbolestné zabitie voľného času. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

James Jackie Bond Chan zasahuje. Bez technických fičáren agenta 007, ale se zběsilostí absolventa čínské dramatické akademie. Čtvrtý policejní příběh Jackieho Chana je doslova napěchován akcí, ovšem klasických bitek se příliš nedočkáme, ve filmu jsou de facto jen dvě. První s žebříkem hýří pohlednou choreografií a druhá zase originalitou, podvodní souboje za účasti plastikových žraloků se opravdu povedly. Nepočítám slibný náznak Jackieho souboje se světlovlasým obrem, který bohužel nebyl dotažený do konce. Ve zbytku už tu máme jen ničím výjimečnou směsku přestřelek a honiček typických pro hongkongskou akční komedii osmdesátých a devadesátých let a pochopitelně spoustu neškodného infantilního humoru. Klasická trojka. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack J. Peter Robinson: 1. Main Title-First Strike ,2. I'm A Policeman ,3. Funeral Parlor ,4. Back To Stalking ,5. Great Expectations ,6. Kidnap Annie ,7. Annie Held Hostage ,8. Nuclear Reactor ,9. Snowmobile Chase ,10. Jalopy - Daisyhaze ,11. End Credits ,12. Main Title-Rumble In The Bronx ,13. New York ,14. Pictures ,15. Escape/Conclusion , ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku chudší bratříček v rodině Police Story, skoro se ani nechce věřit, že by do této série patřil. Spíše je to taková odpověď Jackieho Chana na Jamese Bonda. Choreografie soubojů je opět nápaditá, hlavně bych chtěl pochválit ty podvodní scény. Něco takového se jen tak nevidí. Ze závěrečných sestřihů nevydařených scén je jasné, že štáb si natáčení užíval. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se v Číně, Rusku, na Ukrajině, Austrálii a v Hong Kongu. (Varan)
  • Ve scéně, která se má odehrávat v zasněženém Rusku, jsou na sjezdovce azbukou psané napisy „Uwaga“. To ale v ruštině nic neznamená. Je to polsky „Pozor“. Rusky by to správně bylo „Внимание“. (prudus)
  • Při závěrečné scéně v obřím akváriu se inspektor Chan Ka Kui (Jackie Chan) úplně promočený snaží dostat ven. Když se mu to podaří a vyběhne ven, je ale v dalším střihu úplně suchý. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama