Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Taková slabší Chanovka. Souboje a gymnastické výkony jako vždy na jedničku, ale ten zbytek je příšerně odfláknutý. Děj prakticky nulový, jen takové prapodivné spojovačky mezi souboji a honičkami. O dialozích se tu snad ani mluvit nedá :). Pokud chcete jen vypnout mozek a valit oči nad tím, jak se dají použít štafle nebo jak se dá balancovat na římse, je toto ideální volba. 55% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Spájať tento film so sériou 'Police Story' bol na Jackieho veľmi trúfalý ťah. Z komernčého hľadiska možno, fajn. Ale táto kvázi-časť nemá s predchádzajúcimi moc spoločné. Začínajúc nevážnym a predovšetkým slabším scenárom až po hollywoodske opojenie. Gumkáč Jackie ale svojou šupa-akciou prevalcuje tieto chyby a zanecháva vo mne scény s rebríkom, na streche, s gorilami s Nathanom Jonesom vo vedení. A koala rulez. 70%. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Dalsia akcna oddychovka, pri ktorej som sa ani chvilku nenudil. Opät sa podarilo tvorcom do 80-tich minut zmestit akciu, humor, ale i krkolomne skoky a bitky, pri ktorych sa neraz Jackie zranil, (napriklad bitka s rebrikom) a preto ho obdivujem... 27.03.2009 ___ Jackie Chan - (Jackie) +++ Jackson Liu - (Jackson Tsui) +++ Annie Wu - (Annie Tsui) +++ Bill Tung - (Strýko Bill Wong) +++ Yuri Petrov - (Gregor Yegorov) +++ Hudba: J. Peter Robinson (americká verzia), Nathan Wang +++ ()

anais 

všechny recenze uživatele

Klasický Jackie. Tenhle film se až neskutečně blíží bondovkám. Jackie projezdí kus světa - od zasněžených horských vrcholků až po slanou mořskou vodu. Jenže co naplat, současně patří k těm méně výrazným filmům v jeho kariéře, o nichž se nic moc napsat nedá. Jackie kope, skáče, využívá nejrůznější předměty k sebeobraně - prostě jackie tak jak ho mám/e rádi. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako reklama na štafle z Baumaxu výborné, jako akční komedie i na Jackieho podprůměrné, neboť jsem celou dobu postrádal pro něj tak typické zabrnkání na humornou notu. Neustále cupitající Chan je sice o něco ohebnější než třeba nyní pan Seagal (ten na ostříhání nehtů na nohou potřebuje soustavu zrcadel), ale pokud zanevře na vtip, musím ho v hodnocení chtě nechtě hodit do stejného pytle za copatým tlouštíkem.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama