Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Děj je tady v první řadě proto, aby se Jackie mohl náležitě předvést ... jak jinak. Takže o co vlastně jde ? O nic - a O VŠECHNO ... podle toho, jak se to vezme. Možná se v příběhu vyskytuje přespříliš oslích můstků, které jeho hrdinům usnadňují cestu vpřed ... a v případě potřeby i vzad - ale to se dá v pohodě přehlédnout ... 3.5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Produkci má David Chan a Jackie Chan, Costume disigner Shirley Chan a hlavní roli hraje Jackie Chan jako Jackie Chan. Film se od začátku tváří velice vážně, ponurá hudba, žádná sranda, vše se tváří jako drama. Až někdy okolo čtyřicáté minuty se do filmu vrátí ta klasická Jackiho sranda. A to když začne řádit v Istambulu. To to je jeden z těch tvrdších filmů, kde je hodně mrtvol, palnejch zbraní a jde tu o drogy ( viz třeba Police story 2 ). Zahrajeme si hru - Kdo najde Opium maxa. Závěrečná scéna z jedoucí cisternou je mrazivá. A jak je již zvykem, závěrečné titulky obsahují nepovedené scény a gagy. ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční záležitost od Jackieho. Není to úplně narvané akcí, ale je fakt fajn a celkově je to takový odlehčený a příběh mne tentokrát taky bavil. Jasně originalita se tam asi moc najít nedá, ale právě akce to zachrání, zvláště na tržišti jsem se fakt pobavil. Pro mne tohle patří mezi to lepší a nemám s tím problém. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát pět hvězdiček, ale pak jsem si uvědomila, že i když je to neskutečná zábava nabytá napětím a skvěle, opravdu skvěle (tady dělá Jackie čest svému jménu) propracovanými akčními scénami, přece jen to bylo místy příliš přitažené za vlasy, aby nad tím vrněl i kritičtější divák. Nicméně to nemění nic na faktu, že jde o prvotřídní zábavu. Dokonce jsem se bavila o řád víc než v případě Nové police story. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden z Jackieho "pokřižovatkovských" odskoků zpět do Hongkongu jako INSTINKT LOVCE nebo NEW POLICE STORY. Akčních scén je sice dost a srší vychytávkami, ale až na natahovanou závěrečnou "kobrovskou" honičku s hořící cisternou jsou krátké a nepříliš záživný příběh je - s výjimkou souboje, který Jackie absolvuje nahý - zase překvapivě vážný. Slabota. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně, kdy projíždí hořící kamion městem, jo možné zahlédnout český automobil Škoda Favorit světle zelené barvy, do kterého nakonec kamion nabourá. (Ondrasss)
  • Postava, kterou v tomto filmu představuje Jackie Chan, se v českém dabingu sama označuje jako Jackie Chan. V originálním znění hraje ovšem postavu, která se jmenuje Buck Yuen. Tvůrci dabingu si tak svou roli notně zjednodušili. (Posheidon)

Reklama

Reklama