Reklama

Reklama

Ruby záchranářka

  • USA Rescued by Ruby
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista si chce splnit velký sen a dostat se mezi elitní psovody. Spojí proto síly s chytrou, ale trochu divokou fenkou Ruby z útulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší nepodarok z Netflixu, ktorý zabaví tak maximálne deti so slabosťou pre psov. Produkčne to vyzerá lacne jak Hallmarkovské produkcie a postavy sa správajú roztomilo debilne jak v seriáloch na Disney Channel. Celý film nemotorný hrdina - policajt, cvičí psa, ktorý si robí čo chce, aby v závere vďaka nemu vyriešil kratučkú malú šlamastiku a všetci boli až do ďalšieho dielu, ktorý je už určite na ceste. Takže celkovo nuda. 4/10. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Většinou nevyhledávám filmy tohohle rázu a kdyby hlavní roli neztvárnil představitel seriálového Flashe, ani by mě nenapadlo si to pustit. Čekal jsem strašný kýč a ždímání emocí, ale kupodivu jsem se docela bavil a i přesto, že se jedná o průměrnou záležitost, tak jsem si tenhle oddychový snímek užil. Příběh o neposlušném psovi sice není nijak převratný, ale je zajímavější, než se na první pohled zdá a dokonce se dočkáme i nějaké té napínavé policejní akce. Grant Gustin je sympaťák a ukazuje, že umí hrát i bez červeného kostýmu, takže doufám, že ho v budoucnosti uvidíme ve více filmech. Pokud máte chuť na něco nenáročného, tak s chutí do toho. 6/10. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Ruby záchranářka je příjemným rodinným filmem. Grant Gustin je docela sympaťák a ani ostatní herci nejsou špatní. Nebude to sice asi film, který bych opět vyhledal, ale dívalo se na něj příjemně a uběhl aniž bych se nudil. Dá se dokonce i překousnout ta spousta klišé, která jsou pro tento druh filmů typické. K tomu je samozřejmě velkým plusem, že film je inspirován skutečností. Za mě určitě nadprůměr. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Skutočnými udalosťami inšpirovaný príbeh o nie každodennom vzťahu medzi policajtom a psom. Celé je to servírované v štýle rodinný film, ale trochu až príliš idealizované, miestami pripomínajúci jedno a dvojrozmerné scenáre od Hallmarku. Každopádne pre milovníkov psov je to film, ktorý budú mať radi. Ruby vás jednoducho dotkne a nepustí. Po dlhej dobe jedna príjemná jednohubka v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako víme na čem jsou postaveny child-adult oddechovky se psem jako jedním z hlavních hrdinů….a s tím do toho vlastně i jdeme. Ovšem žádná miska není bezedná a i granulí se dá lehce přežrat. Tohle už je moc….celé je to tak přitažené za vlasy až z toho nebolí jenom ty vlasy, ale hlavně oči, uši a dost možná i slezina a brzlík. Jak jsem v reálu milovník psů, tak na filmy o nich začínám mít alergii. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama